Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ono tělu po vysazení antiko chvíli trvá, než se vzpamatuje. Někdo čeká ma MS i pár měsíců. Někdo jí má a pěkně mu hapruje asi jako tobě. Asi bych při nejmenším zavolala dr. když k němu nechceš jít.
Dobrý den ,chtěla bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s vysazením antikoncepce ? Já jsem jí vysadila po 4 letech a jsou to už 3 měsíce a teď mám rozházený cyklus,že každý měsíc mám menstruaci 2 krát ta slabší menstruace trvá 7 dní a pak za 9 dní příjde už ta silná a já nevím co mám dělat …Volala jsem svému gynekologovi a ten mi řekl,že pokovaď nebudu brát antikoncepci,že to budu mít už na pořád,ale já už antikoncepci nechci nedělala mi vůbec dobře,tak jestli někdo má te s tímto zkušenost budu moc ráda za radu.Děkuji
Hezký den, 4 roky jsem užívala antiko. KATYA, jelikož mi už nesedla, dr mi napsala novou Ebelya… Když jsem dobrala poslední prášek antiko. KATYA dostavila se MS.. Po týdenní pauze jsem zácla užívat Ebelyu, ale jelikož mi bylo po ní tak zle, (užívala jsem 4 dny) vysadila jsem ji… Chci si dát pauzu od prášku.. Tak mě zajímá, dostanu znovu ms z vysazení po 4 dnech antikoncepce??? Nebo ms přijde normálně jak jsem byla zvyklá při užívání antiko…??
Ahoj ženský, potřebovala bych od vás poradit, jestli některá z vás neměla něco podobného. Po druhém porodu mi dr. předepsal antikoncepci, která nejdříve byla fajn, ale později jsem při ní dost dlouho špinila i krvácela. Dr. mi předepisoval léky, které nezabrali a já se rozhodla jí vysadit. Dr. mi tedy říkal, že dáme jinou, ale já jaksi nechci. Ikdyž asi mi nic nezbude. No je problém v tom, že po vysazení. Jsem to dostala asi za měsíc pár dní bylo krvácení, pak špinění. Už jsem si myslela, že bude konec. S manželem jsme měli sex a bum ho začala jsem znovu krvácet, už je to 7 dní a celkově od začátku i stím špiněním 21 dní. Tak já nevim. Mám ještě pár dní počkat a doufat, že krvácení přestane a cyklus se začne pomalu upravovat a nebo mám jít k dr. a nechat si napsat jinou antikoncepci? Já vim ai je to hloupej dotaz já nevim, ale trápí mě to a u gynekologa jsem byla posledního půl roku snad pořád. Myslela jsem, že budu mít klid, když nebudu brát žádnou antikoncepci. Děkuji za rady