Antikoncepce a mírný průjem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
14.2.11 20:50

Antikoncepce

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat na váš názor..
Beru HA KAtya a hodinu po užití antikoncepce jsem měla řidší stolici..žádný velký průjem, nic takového..
Přesto mám z toho špatný pocit, tak přemýšlím, jestli si pro jistotu nemám vzít ještě jednu.
Mám tady totiž načaté náhradní balení z doby, kdy jsem potřebovala o týden prodloužit.
Co myslíte, nestane se nic, pokud si tu druhou vezmu? Je to hloupý dotaz, ale nenaruší se účinnost? :)

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
14.2.11 21:02

Tohle nemohlo narušit účinnost antiko si myslím. Nedělala bych žádné speciální opatření=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
14.2.11 21:03

Druhou bych nebrala,určitě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
14.2.11 21:04

pokud to nebyl velký průjem, tak bych to neřešila, ale nikdo s jistotou neřekne nikdy…v pohodě, to funguje…já když měla pochybnosti, tak jsme se chránili ještě jinak a dál jsem nad tím nepřemýšlela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.2.11 21:22

Muze to byt pouze jakysi vedlejsi ucinek? :nevim: Ta jedna by snad mela stacit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.2.11 21:25

Ahoj, řekla bych, že ani s urychleným metabolismem (při prujmu) by se za hodinu ta tabletka nedostala až ven. :palec: Záleží jak velký byl průjem?
i když si myslím, že v případě velkých nejasností by snad jedna tableta navíc vadit neměla. Mě se občas stalo, že sem si nevědomky vzala dvě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
14.2.11 21:48

Určitě si tu druhou tabletu neber.Stačí ta jedna.Tak rychlý metabolismus nemáš.Jedině,kdyby jsi zvracela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vvvvv
3.9.11 15:02

Dobrý den, potřebuju radu a to co nejrychleji to bude možné. Po 7 hodině jsem měla pohlavní styk (všechno šlo do mě) a před půl 8 jsem si vzala ant. pilulku. Bohužel o třičtvrtě na 8 jsem dostala silný jednorázový průjem, který trval až do 8. Můžu být těhotná, když jsem ještě před tím než jsem si vzala pilulku měla poh. styl nebo to má vliv jen na ten poh. styl po průjmu?

• Citovat
  • Upravit
angele
19.1.12 17:51

dobrý den, beru HA Minerva vždy ráno a cca 5 hodin po užití jsem měla těžký jednorázový průjem, bohužel těsně před tím jsem měla s dlouhodobým partnerem nechráněný styk, poté jsem si tedy raději vzala prášek z náhradního balení (podle letáčku i kdybych tabletu ráno zcela vynechala, tak při užití do 12 hodin od běžné doby, kdy ji užívám, to má stejný účinek, jako kdybych ji vzala včas) je riziko že bych mohla otěhotnět?

• Citovat
  • Upravit
1
15.9.14 04:38

Dobrý den, beru svou první antikoncepci… Začala jsem jí brát ve čtvrtek 11. 9. v první den menstruace tak jak jsem měla, v neděli 14.9. jsem si jí také vzala, ale 20 minut poté co jsem si pilulku vzala jsem musela jít na záchod, protože mě přepadla stolice. Myslím, že zrovna průjem to nebyl bylo to sice trošku řitší, ale nic hrozného. A tak mě zajímá co teď. Když si vezmu v pondělí 15.9. pilulku v klasický čas tak jak mám, ale nevezmu si náhradní za tu neděli 14.9. jsem chráněná??.. A nebo tento měsíc nejsem 100% chráněná? A když doberu tento první blistr a vynechám 7 dní kvůli menstruaci a 8. den začnu brát druhý blistr budu od toho druhého blistru chráněná 100%, když to budu brát bez problému tak jak mám??
Moc prosím o odpověď a předem děkuji…
PS: Používám HA Yanelu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
15.9.14 22:24

Vem si rovnou celý platíčko, když si myslíš, že se HA může brát jak bonbony.
Hlavně že víme, jakou máš stolici… I když… foto by nebylo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.18 18:52

Ahoj chtěla jsem se zeptat,

5 hodin po spolknutí HA Stodette tablety jsem měla trošičku průjem. Ta stolice mi přišla, že je trošku řidší než normálně. Mám to nějak řešit? Popřípadě kdyby se špatně vstřebala, jak dlouho je důležité používat jinou ochranu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.20 12:04

Zdravím myslíte že jednorázová řidší stolice (neopakovala se) skoro 2 h po užití tablety ovlivní její vstřebání?

• Citovat
  • Upravit
1360
1.8.20 12:38
@Anonymní píše:
Zdravím myslíte že jednorázová řidší stolice (neopakovala se) skoro 2 h po užití tablety ovlivní její vstřebání?

Ano může dojít ke sníženému vstřebání. Měla jste si vzít do 12h raději ještě jednu tabletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
2.8.20 10:28
@Shen píše:
Ano může dojít ke sníženému vstřebání. Měla jste si vzít do 12h raději ještě jednu tabletu.

taky si myslim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital