Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, prosím vás ty, co máte nehormonální tělísko, jakou máte menstruaci ??? Silnější, bolestivější, delší ???? A používáte vložky, tampony nebo kalíšek? Děkuju za odpovědi.
Ahoj já měla menstruaci vždycky hrozně silnou, takže s Danou jsem neviděla rozdíl ani v síle tak ani v délce(vždy tak 6dní) Jinak kalíšek jsem nikdy ani nevidla, tampon když si vezmu, tak mi MS ukončí do 2dnů, takže v létě, kdy se mi to nehodí nosím tampony a skoro žádnou MS nemám:-) Jinak používám normální vložky.
Bolest při MS mi přestala po porodu Dana ji nijak nevráttila-takže zavedení hnus,vyndání taky ale jinak já byla hrozně spokojená:-)
Ahoj.
S tampony asi tak 3 dny plus nějaké to špinění před MS..Bez bolestí.
Taky mám a mens. je silnější a bolestivější a používám tampóny i vložky. Jen mě tak napadá další otázka:
Na jak dlouho ji budete mít? Mi doktor řekl na pět let a kamarádka má to samé a jí její dr. řekl na 7! Tak jak to je?
mě bylo řečeno na 5- 5.5 já si ji tam chtěla nechat zarůst aby vyndání bylo pod narkozou(jsem se hrozn bála) takže mi ji vyndala asi po 6ti letech - normálně.
Ahoj,mela jsem ji 6 mesicu a teda uz nikdy
.Spineni 5dni,ms 14dni(hodne silna),5dni klid a takhle porad dokola,bolesti bricha jak pri porodu.
Mela jsem ji mit na 5let.
S tělískem jsem měla MS rozhodně silnější, bolestivější, ale kratší, tak do 4-5 dní. Akorát že jsem ho po dvou letech musela nechat odstranit, protože mi to způsobovalo mykózy
Mimochodem to vyndání byla úplně bezbolestná záležitost.
Ahojky před porodem jsem měla neskutečné bolesti před MS.Teď při Daně už nevím,že jsem menstruaci dostala
(nemám ji pravidelně) Mám zpoždění tak max. týden,ale to jsem měla i před porodem.
Ale nevím jestli je to tou Danou nebo porodem,ale mám menstruaci i 8 až 9 dní + 2 až 3 dny špinění,což jsem teda předtím neměla a uprostřed cyklu ji mám dost silnou.
Doubravka píše:
S tělískem jsem měla MS rozhodně silnější, bolestivější, ale kratší, tak do 4-5 dní. Akorát že jsem ho po dvou letech musela nechat odstranit, protože mi to způsobovalo mykózyMimochodem to vyndání byla úplně bezbolestná záležitost.
No, to docela závidím, já šla potom do práce div ne po čtyřech-brr
Díky za odpovědi, jsem s DANOU moc spokojená, jen ta menstruace mi zesílila a 2 dny jsem měla bolesti. Ale je možné, ža síla MS souvisí s tím, že jsem byla před 3 měsíci na miniinterupci, nevím… ![]()
ww píše:
Taky mám a mens. je silnější a bolestivější a používám tampóny i vložky. Jen mě tak napadá další otázka:
Na jak dlouho ji budete mít? Mi doktor řekl na pět let a kamarádka má to samé a jí její dr. řekl na 7! Tak jak to je?
Mně dr.říkala, že je na 5 let. Ale švagrová ji měla 7 let a dobry.
mám ji cca 4-5 dní, 3-4 den silnější a úplně bez bolestí břicha. S prášky jsem břicho cítila vždy tak 2 dny, ale teď vůbec ![]()
ww píše:
řídila bych se tím co ti řekla dr … známá má úplně tu samou co ty??? Na 7 let je snad to stříbrné nebo zlaté .. já mám Multiload a to je určitě na 5 let