Jakou máte menstruaci s tělískem DANA?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
350
10.2.11 14:03

Jakou máte menstruaci s DANOU ???

Ahoj holky, prosím vás ty, co máte nehormonální tělísko, jakou máte menstruaci ??? Silnější, bolestivější, delší ???? A používáte vložky, tampony nebo kalíšek? Děkuju za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Uju
6750
10.2.11 14:28

Ahoj já měla menstruaci vždycky hrozně silnou, takže s Danou jsem neviděla rozdíl ani v síle tak ani v délce(vždy tak 6dní) Jinak kalíšek jsem nikdy ani nevidla, tampon když si vezmu, tak mi MS ukončí do 2dnů, takže v létě, kdy se mi to nehodí nosím tampony a skoro žádnou MS nemám:-) Jinak používám normální vložky.
Bolest při MS mi přestala po porodu Dana ji nijak nevráttila-takže zavedení hnus,vyndání taky ale jinak já byla hrozně spokojená:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
10.2.11 14:44

Ahoj.
S tampony asi tak 3 dny plus nějaké to špinění před MS..Bez bolestí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
10.2.11 15:13

Taky mám a mens. je silnější a bolestivější a používám tampóny i vložky. Jen mě tak napadá další otázka:
Na jak dlouho ji budete mít? Mi doktor řekl na pět let a kamarádka má to samé a jí její dr. řekl na 7! Tak jak to je?

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
10.2.11 15:19

mě bylo řečeno na 5- 5.5 já si ji tam chtěla nechat zarůst aby vyndání bylo pod narkozou(jsem se hrozn bála) takže mi ji vyndala asi po 6ti letech - normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
10.2.11 16:03

Ahoj,mela jsem ji 6 mesicu a teda uz nikdy :roll: .Spineni 5dni,ms 14dni(hodne silna),5dni klid a takhle porad dokola,bolesti bricha jak pri porodu.
Mela jsem ji mit na 5let.

• Citovat
  • Upravit
91
10.2.11 16:46

S tělískem jsem měla MS rozhodně silnější, bolestivější, ale kratší, tak do 4-5 dní. Akorát že jsem ho po dvou letech musela nechat odstranit, protože mi to způsobovalo mykózy :-? Mimochodem to vyndání byla úplně bezbolestná záležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
10.2.11 17:37

Ahojky před porodem jsem měla neskutečné bolesti před MS.Teď při Daně už nevím,že jsem menstruaci dostala :-) (nemám ji pravidelně) Mám zpoždění tak max. týden,ale to jsem měla i před porodem.
Ale nevím jestli je to tou Danou nebo porodem,ale mám menstruaci i 8 až 9 dní + 2 až 3 dny špinění,což jsem teda předtím neměla a uprostřed cyklu ji mám dost silnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
10.2.11 20:45
Doubravka píše:
S tělískem jsem měla MS rozhodně silnější, bolestivější, ale kratší, tak do 4-5 dní. Akorát že jsem ho po dvou letech musela nechat odstranit, protože mi to způsobovalo mykózy :-? Mimochodem to vyndání byla úplně bezbolestná záležitost.

No, to docela závidím, já šla potom do práce div ne po čtyřech-brr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
10.2.11 21:23

Díky za odpovědi, jsem s DANOU moc spokojená, jen ta menstruace mi zesílila a 2 dny jsem měla bolesti. Ale je možné, ža síla MS souvisí s tím, že jsem byla před 3 měsíci na miniinterupci, nevím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
10.2.11 21:25
ww píše:
Taky mám a mens. je silnější a bolestivější a používám tampóny i vložky. Jen mě tak napadá další otázka:
Na jak dlouho ji budete mít? Mi doktor řekl na pět let a kamarádka má to samé a jí její dr. řekl na 7! Tak jak to je?

Mně dr.říkala, že je na 5 let. Ale švagrová ji měla 7 let a dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
4.6.11 19:54

mám ji cca 4-5 dní, 3-4 den silnější a úplně bez bolestí břicha. S prášky jsem břicho cítila vždy tak 2 dny, ale teď vůbec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
4.6.11 19:58
ww píše:
Na jak dlouho ji budete mít? Mi doktor řekl na pět let a kamarádka má to samé a jí její dr. řekl na 7! Tak jak to je?

řídila bych se tím co ti řekla dr … známá má úplně tu samou co ty??? Na 7 let je snad to stříbrné nebo zlaté .. já mám Multiload a to je určitě na 5 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí