Antikoncepce Minisiston, kdy jsem chráněná?

15
1.2.11 21:21

Antikoncepce Ministon

Ahoj, používám HA Minisiston a chtěla bych se zeptat po jak dlouhé době jsem chráněná? Na letáku je napsáno hned první den vzetí tabletky je to možné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
357
1.2.11 21:28

ano, je to tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
1.2.11 21:40

mě teda říkala doktorka že až po týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.11 21:47

Píší tam, že hned první den, ale myslím si, že není zas takové omezení se ještě pár dní chránit i jinak, náhoda je blbec…

• Citovat
  • Upravit
15
1.2.11 21:51

Myslíte teda že po 6ti dnech už je to v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
1.2.11 21:51

tak teď nevím…já právě taky brala tuto HA a mně řekla doktorka hned…bylo to i v příbalovém letáčku…a teď jsem tedy koukla na net a všude se píše, že pokud se pilulka vezme v první den menstruace, působí hned…jinde zase píšou ten týden…tak z toho tedy chytrá nejsem…každopádně bych v tomto případě tedy pro jistotu týden počkala nebo se chránila ještě kondomem, pokud nechceš otěhotnět… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.2.11 21:53

Taky z toho právě nejsem nejchytřejší proto se ptám na vaáš názor :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
1.2.11 21:54
Májul píše:
Taky z toho právě nejsem nejchytřejší proto se ptám na vaáš názor :(

Tak rozhodně bych volila jistotu…takže ten týden… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
1.2.11 22:46

Předpokládám, že když není třífázová, že jsi chráněná už první den…
Nikdy jsem to neřešila a takto se nad tím, takže věřím tomu, že od prvního dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
2.2.11 00:18

Pokud jsi první tabletu užila první den krvácení, jsi chráněná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.2.11 22:57

Taky bych ráda věděla vaše názory na tuto HA pokud jste ji používali. Moje jsou zatím negativní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zlobivka
18.5.11 17:08

ahoj,zacala jsem brat antikoncepci Minisiston,dobiram treti mesic,ze zacatku jsem trosku pribrala ale ted mam pocit nafoukleho bricha,dalo by se rict ze jde i o zacpu,poboliva me hlava a jsem takova malatna. myslite ze je to z HA? nevim jestli je to normalni. cyklus mam pravidelny. predem dekuji za radu

• Citovat
  • Upravit
15404
18.5.11 17:15

Ahoj, já Minisiston brala asi 8 let, myslím, že příznaky jsou podobné u všech HA :nevim: Všechny HA jsou pro tělo svým způsobem dryják :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zlobivka
18.5.11 20:27

takze se nemusim bat otehotneni? ted by se to opravdu nehodilo:-(mam HA teda brat porad dal nebo mam prestat? opravdu se bojim tehotenstvi. ja si mysli ze si telo na ty hormony musi zvyknout,ale ted me to opravdu prekvapilo 8-o mam teda 6 dni pred dobranim platicka tak jestli to muze mit na to taky vliv. dekuji ze jsi me aspon trosku uklidnila.

• Citovat
  • Upravit
2
23.5.11 19:50

Mě bylo řečeno, že je lepší si týden počkat. :))
Ale nedávno se mě ptala kamarádka, zda hodně vadí, že si vzala první pilulku až druhý den menstruace, jelikož první den byla mimo domov a antikoncepci si nevzala s sebou. V příbalovém letáku o tomto totiž nic není, tak se netušila co jí na to říct. Ale několikrát sem četla, že pokud se pilulka vezme 2.-3. den, že to na to nemá vliv. Co myslíte vy? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí