Můžu otěhotnět?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
27.1.11 21:08

můžu otěhotnět?

:andel:

Příspěvek upraven 28.01.11 v 20:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
27.1.11 21:20

A proč čtyřdenní pauza? Pauza se tedy dá dělat pokud vím až 7dnů, aby se spustila „ms“, pokud jsi dobrala ve čtvrtek, tak bys taky mohal začít brát další balení až dnes.
Mrkni se do návodu, co tam píší k pauze a pokud pauza může být až 7 denní, tak bych se nijak neznepokojovala a načla další platíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
27.1.11 21:20

Otěhotnět můžeš úplně kdykoliv. Znám i takové, kterým se to povedlo v průběhu MS. Určitě to není nejčastější způsob početí, ale možné to je. Říká se, že po vysazení HA je ,,půda" pro mimčo pěkně pohnojená… Švagrová takhle otěhotněla hned první měsíc a netuší kdy… No, ale zbývá ti asi jen počkat. Doktor ti řekne, že je to nepravděpodobné… ale já říkám, že to není nemožné. Podle mě ti doktor také nepomůže a červík bude hlodat dál. Jinak, pokud jsi MS dostala v neděli a prášky brát nehodláš, jsi 5. den cyklu, nejplodnější období by mělo být v půlce a to ty nejsi. Byla by to spíš náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
27.1.11 21:29
Alenaaa píše:
J8 jsem teda taky slyšela, že je ( možné otěhotnět ) i při menstruaci, ale zase když to vezmu logicky pokud mám menstruaci , tak se uvolnuje vajíčko které nebylo oplodněno a k oplodnění je potřeba zralé vajíčko což těsně den po menstruaci nemuže být zralé to se teprve začne tvořit

Pokud máš menstruaci,tak se neuvolňuje vajíčko,ale odchází děložní sliznice,která narůstá během cyklu a pokud se v ní neuhnízdí oplodněné vajíčko,tak prostě odejde v podobě menstruačního krvácení.
Nové vajíčko se začíná tvořit v okamžiku,kdy dojde k uvolnění zralého a to vždy v opačném vaječníku.Navíc spermie mohou v prostředí delohy přežít i tři dny a čekat na uvolnění vajíčka.Vždy záleží na tom kdy je ovulace a jak dlouhá je luteální fáze.Proto je možné otěhotnět i při MS.

Příspěvek upraven 27.01.11 v 21:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
27.1.11 21:33
Jaruše píše:
Alenaaa píše:
J8 jsem teda taky slyšela, že je ( možné otěhotnět ) i při menstruaci, ale zase když to vezmu logicky pokud mám menstruaci , tak se uvolnuje vajíčko které nebylo oplodněno a k oplodnění je potřeba zralé vajíčko což těsně den po menstruaci nemuže být zralé to se teprve začne tvořit
Pokud máš menstruaci,tak se neuvolňuje vajíčko,ale odchází děložní sliznice,která narůstá během cyklu a pokud se v ní neuhnízdí oplodněné vajíčko,tak prostě odejde v podobě menstruačního krvácení.

Ahoj mozné je úplně vše…budeš muset vydrzet.
PS: Já ovulovala i pri uzívání antikoncepce.....potvrzeno dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
27.1.11 21:42

Spíš než na sono bych to viděla na krev.Na UZ toho v tuhle chvíli moc vidět nebude,ale v krvi je zvýšené hGC prokazatelné,protože v prvních dnech těhu je jeho nárůst velký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
27.1.11 21:48
Alenaaa píše:
Já myslela právě jako sono, jestli je vubec pravděpodobné, že by se vajíčko uhnízdilo, že by videl jestli je dostatečně narostlá ta sliznice.

Takto brzo to vůbec nepozná. Běž na tu krev - HCG.
Osobně myslím, že těhotná nebudeš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
28.1.11 08:16

Ahoj asi tě moc neuklidním, ale jsem ve 24. týdnu těhotenstvía antikoncepci jsem brala dva roky a NEVYSADILA:D mimi máme přes ní:)

• Citovat
  • Upravit
finduska
28.1.11 08:19

Nu a co se týče ms, je pravda , že nám ty počty nevycházejí, myslím velikost plodu, je to tam nějaké zmatené, ale myslim si, že jsem spíš rarita:Dnebo jedna z hodně mala.

• Citovat
  • Upravit
Vajicko
18.2.11 14:50

Nerikam, ze to neni mozny,ale vis ty jak se prasky vubec berou?:-D Ja jen, ze se to muze stat tak 1 cloveku z miliona. Ale mozna si ty prave ten jeden…No pokud se mate radi tak si myslim, ze dite ani neprekazi. Po studiu bych si ho taky nechala..

• Citovat
  • Upravit
finduska
19.2.11 09:25
Vajicko píše:
Nerikam, ze to neni mozny,ale vis ty jak se prasky vubec berou?:-D Ja jen, ze se to muze stat tak 1 cloveku z miliona. Ale mozna si ty prave ten jeden…No pokud se mate radi tak si myslim, ze dite ani neprekazi. Po studiu bych si ho taky nechala..

no vzhledem k tomu, že nemám přášky ale zavaděcí kroužky, který fakt jsem používala dva roky v kuse, tak bych řekla, že vím jak se tou používá, kord , když se kroužek zavede anechá se tam tři týdny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
deninela
5.3.11 16:10

prosim o radu

vidim že se v tom docela vyznate,ja mam menči problem a taky bych potřrbovala poradit.Jelikož mi nesedne žadna antikoncepce,at je to dana,injekce,prašky atd.prostě nic !!Načala jsem na zkoušku jedno baleni antikoncepce,asi u desate pilulky jsem to vzdala,protože mi to nedělalo zase dobře,začla jsem špinit,nervozita atd.Když jsem ji vysadila do dvou dnu přišla menstruace,takže jsem měla asi jenom deset dni pauzu od menstruace (druhy den menstruace prvni pilulka osum dni to tak pokračovalo a pak vynechani)menstruace trvali tři dny ,den kdy mi skončila menstruace jsme s přitelem na to vlitly s kondomem,ale co se stalo tu se stalo kondom praskl,no a ja se ptam,jsem v tom ??Kdyz jsem měla tak kratce po sobě menstruaci a to ještě po vysazeni pilulek?

• Citovat
  • Upravit
4228
6.3.11 19:19
deninela píše:
vidim že se v tom docela vyznate,ja mam menči problem a taky bych potřrbovala poradit.Jelikož mi nesedne žadna antikoncepce,at je to dana,injekce,prašky atd.prostě nic !!Načala jsem na zkoušku jedno baleni antikoncepce,asi u desate pilulky jsem to vzdala,protože mi to nedělalo zase dobře,začla jsem špinit,nervozita atd.Když jsem ji vysadila do dvou dnu přišla menstruace,takže jsem měla asi jenom deset dni pauzu od menstruace (druhy den menstruace prvni pilulka osum dni to tak pokračovalo a pak vynechani)menstruace trvali tři dny ,den kdy mi skončila menstruace jsme s přitelem na to vlitly s kondomem,ale co se stalo tu se stalo kondom praskl,no a ja se ptam,jsem v tom ??Kdyz jsem měla tak kratce po sobě menstruaci a to ještě po vysazeni pilulek?

Ahoj,řekla bych,že toto pochybení v užívání antikoncepce-antikoncepci by jsi měla totiž užívat min.1 plato…tj 21 dní.Pokud vysadíš dříve= chyba v užívání a a tudíž možnost otěhotnění…nezbývá ti nic jiného než chvíli vydržet a pak šupajdit na krev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
deninela
6.3.11 19:29

wow…no doufam že se nic neuhnízdí :roll: jinač děkuji za odpověd.Raději bych si přečetla komentař typu " na 99% těhotná nebudeš " :-) ale vše je ve hvězdach děkuji

• Citovat
  • Upravit
9.10.11 22:10

Ahoj, měla jsem s přítelem sex, neměli jsme kondom a neberu ani žádnou antikoncepci. Dělali jsme to jenom jednou bez kondomu a jenom asi 5 minut, neejakuloval do mě ale mám strach že jsem těhotná. Můj dotaz je takový 1) Kolik dnů po sexu poznám že jsem těhotná? 2) Je možné abych byl těhotná když jsme to dělali chvilku a bez toho kondomu? 3) Je možné otěhotnět i když to děláme chvíly, neudělá se do mě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí