Můžu otěhotnět?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14020
23.6.12 16:00

@trojcatka2008 :mrgreen: :mrgreen:
asi ufoni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.12 16:07

@eviliska si říkám nebo druhá panenka Maria :zed: :zed: :zed: Spíše se mi plaší hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
23.6.12 16:10

@trojcatka2008 to se týká tebe??? A máš zpoždění + pozivní test??
To je divné teda :think: - a co manžel, neužil si, jak jsi spala?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.12 16:13

@eviliska žiji bez chlapa už 2 roky takže těžko bych otěhotněla. Jinak menzes mám i když poslední půl roku divnej. Ale těhotná nemám být ským.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
23.6.12 16:16

@trojcatka2008 t obuedou apíš splašené hormony - zajdi si raději na gyndu, něco ti píchnou, vyšetří tě - žádná sranda tohle zanedbat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sa08
13.9.12 19:32

mohla bych otehotnet

Ahoj chtela sem se zeptat smim pritelem sme mely sex tak pres hodinu a potom ke konci si dal kondom ja bych chtela rada otehotnet :D a on ne mohlo by se stat stesti a snad ta jedna mrska ;) kdys se do me neudelal

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.12 20:07
@sa08 píše:
Ahoj chtela sem se zeptat smim pritelem sme mely sex tak pres hodinu a potom ke konci si dal kondom ja bych chtela rada otehotnet :D a on ne mohlo by se stat stesti a snad ta jedna mrska ;) kdys se do me neudelal
:roll: :roll: :roll:

Tak jestli chces otehotnet, tak si neber kondom, ne?

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
14.9.12 07:52
@sa08 píše:

Holka tady vidím zásadní rozpor. Ty dítě chceš, on zřejmě ne, když se chrání. Promluvte si o tom, zda, kdy a jestli by byl ochoten s tebou ty děti mít. Pravděpodobnost při použití ač pozdním kondomu, je opravdu nula nula prd a i kdyby náhodou něco, mám takový dojem, že on by z toho až tak nadšený nebyl. Jak říkám, promluvte si. Pokud teď děti nechce, tak buď počkej nebo si najdi někoho, kdo je bude chtít hned.

• Citovat
  • Upravit
li01
16.10.12 14:38

Zdravím SA08, chtěla jsem ti jen napsat, že já jsem otěhotněla tím, že partner se neudělal do mě, při samotné souloži i tak unikají spermie do pochvy a může být zaděláno, dnes už je z toho 4 letý klučík :D

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
17.10.12 09:23
@li01 píše:
Zdravím SA08, chtěla jsem ti jen napsat, že já jsem otěhotněla tím, že partner se neudělal do mě, při samotné souloži i tak unikají spermie do pochvy a může být zaděláno, dnes už je z toho 4 letý klučík :D

To je známá věc, stát se to samozřejmě může, i proto výrobci kondomů každého na obalu poučují, že je třeba ho mít celou dobu, přesto pravděpodobnost je velice nízká.

• Citovat
  • Upravit
2
11.1.13 14:22

Chci se zeptat jestli mužu otěhotnět, když manžel mi dal sperma na břicho a pak je prstama dával do mě :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katrina 20
11.1.13 17:16

Ahojky holkychtela sem sezeptat smym pritelem pouzivame prerusovanou soulos nevyhovujou mi prasky, chtela sem se zeptatjestli je pozne kdys mame sex a potom druhy den taky jestly jemoznos otehotnet ochranu sy bere ke konci :) ale mam strach ze i pri sexu se muze neco stat i kdys nema erekci moc dekuji za rady :D

• Citovat
  • Upravit
1
22.2.13 14:35

Dobrý den. Menstruace mi skončila 14.2 a s přítelem jsme meli 16.2 nechraneny pohlavní styk. Udělal se na mé břicho. Chtela jsem se zeptat, je možné, že tak brzo po menstruaci muzu otehotnet? I když se udělal na mé bricho, bojím se, ze neco proklouzlo. Mám trochu nafoukle bricho, podbrisek, jak při menstruaci a nějak mi v nem divně bublá. Možná je to tím, že jsem zrovna jeste k tomu nemocná a beru antibiotika. Žádné jiné příznaky zatim nemám. Nemůžu se zbavit divného pocitu, že z toho něco bude. Poraďte prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaela Konyová
14.3.13 18:02

Můžu otěhotnět při uplně prvním sexu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.13 18:45

Ahoj, chtěla bych se zeptat jaký je účel a jaké máte zkušenosti s globulkami PHARMATEX Slyším o tom poprvé a jestli jsem správně pochopila tak slouží proti otěhotnění, je to pravda?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1