Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@eviliska si říkám nebo druhá panenka Maria
Spíše se mi plaší hormony
@trojcatka2008 to se týká tebe??? A máš zpoždění + pozivní test??
To je divné teda
- a co manžel, neužil si, jak jsi spala?? ![]()
@eviliska žiji bez chlapa už 2 roky takže těžko bych otěhotněla. Jinak menzes mám i když poslední půl roku divnej. Ale těhotná nemám být ským.
@trojcatka2008 t obuedou apíš splašené hormony - zajdi si raději na gyndu, něco ti píchnou, vyšetří tě - žádná sranda tohle zanedbat
Ahoj chtela sem se zeptat smim pritelem sme mely sex tak pres hodinu a potom ke konci si dal kondom ja bych chtela rada otehotnet
a on ne mohlo by se stat stesti a snad ta jedna mrska
kdys se do me neudelal
@sa08 píše:
Ahoj chtela sem se zeptat smim pritelem sme mely sex tak pres hodinu a potom ke konci si dal kondom ja bych chtela rada otehotneta on ne mohlo by se stat stesti a snad ta jedna mrska
kdys se do me neudelal
Tak jestli chces otehotnet, tak si neber kondom, ne?
@sa08 píše:
Ahoj chtela sem se zeptat smim pritelem sme mely sex tak pres hodinu a potom ke konci si dal kondom ja bych chtela rada otehotneta on ne mohlo by se stat stesti a snad ta jedna mrska
kdys se do me neudelal
Holka tady vidím zásadní rozpor. Ty dítě chceš, on zřejmě ne, když se chrání. Promluvte si o tom, zda, kdy a jestli by byl ochoten s tebou ty děti mít. Pravděpodobnost při použití ač pozdním kondomu, je opravdu nula nula prd a i kdyby náhodou něco, mám takový dojem, že on by z toho až tak nadšený nebyl. Jak říkám, promluvte si. Pokud teď děti nechce, tak buď počkej nebo si najdi někoho, kdo je bude chtít hned.
Zdravím SA08, chtěla jsem ti jen napsat, že já jsem otěhotněla tím, že partner se neudělal do mě, při samotné souloži i tak unikají spermie do pochvy a může být zaděláno, dnes už je z toho 4 letý klučík ![]()
@li01 píše:
Zdravím SA08, chtěla jsem ti jen napsat, že já jsem otěhotněla tím, že partner se neudělal do mě, při samotné souloži i tak unikají spermie do pochvy a může být zaděláno, dnes už je z toho 4 letý klučík
To je známá věc, stát se to samozřejmě může, i proto výrobci kondomů každého na obalu poučují, že je třeba ho mít celou dobu, přesto pravděpodobnost je velice nízká.
Chci se zeptat jestli mužu otěhotnět, když manžel mi dal sperma na břicho a pak je prstama dával do mě
![]()
Ahojky holkychtela sem sezeptat smym pritelem pouzivame prerusovanou soulos nevyhovujou mi prasky, chtela sem se zeptatjestli je pozne kdys mame sex a potom druhy den taky jestly jemoznos otehotnet ochranu sy bere ke konci
ale mam strach ze i pri sexu se muze neco stat i kdys nema erekci moc dekuji za rady ![]()
Dobrý den. Menstruace mi skončila 14.2 a s přítelem jsme meli 16.2 nechraneny pohlavní styk. Udělal se na mé břicho. Chtela jsem se zeptat, je možné, že tak brzo po menstruaci muzu otehotnet? I když se udělal na mé bricho, bojím se, ze neco proklouzlo. Mám trochu nafoukle bricho, podbrisek, jak při menstruaci a nějak mi v nem divně bublá. Možná je to tím, že jsem zrovna jeste k tomu nemocná a beru antibiotika. Žádné jiné příznaky zatim nemám. Nemůžu se zbavit divného pocitu, že z toho něco bude. Poraďte prosím.
Ahoj, chtěla bych se zeptat jaký je účel a jaké máte zkušenosti s globulkami PHARMATEX Slyším o tom poprvé a jestli jsem správně pochopila tak slouží proti otěhotnění, je to pravda?