Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A myslis, ze z pusy vede nějaká cesta do dělohy?
Děcka, mely byste si to rozmyslet, než začnete soulozit.
A nebo nepolykej, ne? ![]()
Dobrý de, chtěla bych se zeptat jestli můžu otěhotnět pokud neberu prášky a měla sem nechráněný pohlavní styk a přítelovo sperma šlo jinam ? děkujiii
kam jinam?
ale samozřejmě mu tam něco ukápnout mohlo
s tou sexuální výchvou by se mělo pohnout ![]()
Bremy - Teoreticky jo, protoze sperma se vylučuje i při styku samotném (takové kapičky). Ale spís si myslim, že je to nepravděpodobné.
A konečně v dnešní době je spís problém otěhotnět než neotěhotnět ![]()
Lane- tak budem doufat no, nevím jestli si mám udělat test nebo jestli to je zbytený ted
Ted to je určitě zbytečný… To se pozná až za dýl.
Jestli se chceš pojitit tak Postinor do 72h po (ale je to celek driák). No a nebo doufat ![]()
@Izzz píše:kam jinam?
ale samozřejmě mu tam něco ukápnout mohlos tou sexuální výchvou by se mělo pohnout
Souhlas, taky bych to zavedla povinně na už na ZŠ.
Pokud provádíte přerušovanou soulož - chápu-li to správně, tak otěhotnět můžeš, stačí jedna mrška, co uteče bokem a je hotovo. Pokud těhotná nebudeš a máš jen strach, radši si příště vemte aspoň kondom a máš jistotu.
jinam
, otěhotnět můžeš to je jasné, ale nemusíš. Pro příště pokud nechceš být maminkou, tak raději použij kondom, nebo si zajdi na gyndu pro antikoncepci
. Ale nejlepší ochranou je abstinence ![]()
Když jsem dostala menr´truaci i přes antikoncepci mohla bych otěhotnět?
@eviliska píše:
jinam, otěhotnět můžeš to je jasné, ale nemusíš. Pro příště pokud nechceš být maminkou, tak raději použij kondom, nebo si zajdi na gyndu pro antikoncepci
. Ale nejlepší ochranou je abstinence
ANI ABSTINENCE NENI 100%
![]()
@trojcatka2008 tak to mi teda vysvětli, že když nebudu mít jako sex, tak můžu otěhotnět??
![]()
Myslela jsem totiž abstinenci sexuální
@eviliska píše:
@trojcatka2008 tak to mi teda vysvětli, že když nebudu mít jako sex, tak můžu otěhotnět??![]()
Myslela jsem totiž abstinenci sexuální