Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky budu přecházet z jednofázové na jednofázovou. jedná se mi o to že doktorka řekla když doberu jednu tak si mám hned vzít druhou bez přestávky, a tak mě zajímá kdy se dostaví menstruace. nejraději bych dobrala jednu udělala pauzu a po pauze přešla na druhou antikoncepci dá se to? zapoměla jsem se na to zeptat doktorky. díky za radu
Ahoj, já včera dobrala poslední Azalii a dnes už začnu brát Yadine, doktor mi to takhle včera řekla a měla bych být chráněna před těhu ihned.
Přesně tak, normálně bych nechala pauzu, pokud chceš ![]()
Jinak, když začneš hned s druhou, tak se MS nedostaví vůbec… někdo tedy v termínu MS trochu špiní, ale já třeba nic, používala jsem to na dovolenou.
lulushka píše:
já přecházela normálně s pauzou, vadit by to nemělo
Taky jsem přecházela s pauzou a v pohodě… ![]()
díky já bych raději tu pauzu měla. udělám si jí. díky za rady
Zdravím, potřebuju poradit… včera jsem si vzala poslední prášek antikoncepce, kterou jsem brala kvůli kojení, protože už nekojím, nechala jsem si napsat normální antikoncepci a teď nevím, jak ji začít brát.. doktor řekl, že mám udělat pauzu a začít brát, až se dostaví menstruace, jenomže já krvácím celou dobu, co beru tuto antikoncepci kvůli kojení… mám teda dělat pauzu? Nebo přejít rovnou na normální HA?? Díky za odpověď.
@Denien pauzu bych nedělala, to by tělo taky mohlo začít pěkně blbnout. Vezmi si hned prášek nové antikoncepce, pokud vím, tak je dobré se ještě týden chránit jinak, u většiny HA to tak je, mrkni do příbaláku, co tam píšou. Mělo by tam být něco o přechodu z minipilulky nebo tak ![]()
Letáček jsem četla, ale potřebovala jsem se ujistit, jestli to tak můžu, protože dělat pauzu mi přišlo divný, protože čekat na něco, co vlastně pořád mám… tak moc děkuji ![]()
Ahoj holky chcu přejít s Antikocepce Eloine na Sylviane ale nevím jak na to, neb u toho Eloine jite prášky pořád aj při menzes jsou akorát barevně rozlišené tak ted nevím zda dobrat celé plato i stěma při kteých se má dostat menzes a pak začít brát Sylviane a nebo bez těch co maj vyvolat menzes diky za rady
To same mam ted ja…
Po dvouslozkove prechazim na divnou jednoslozkovou (28 dni a ted cekam, zda menstruace bude v kuse x dnu/tydnu/mesicu, nebo vubec, nebo co
), a problem spis je, ze jsem z posledniho platicka snedla jen 2 tydny a ten treti ne.
Menili mi to kvuli riziku trombozy. Mela jsem hned nasadit tu novou, ale ja udelala pauzu, dnes se mi sppustily mesicky, tak doufam, ze s tou novou tak aspon snizim pravdepodobnost, ze budu pri ni krvacet, kdyz si to odbudu ted.
Zdravím
Příští týden bych měla přejít z Qlairy na Minisiston. Problém je, že mi u Qlairy chbí jeden aktivní (žlutý) prášek (jednou jsem zvracela) a už nemám náhradní balení a přijde mi zbytečné ho kvůli 1 prášku kupovat. Mám tedy přejít po dobrání žlutých prášků (2 červené vůbec nebrat) a tedy bez pauzy? Díky moc