Regulon - přibírání na váze, nízká chuť na sex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
270
7.2.11 11:32

Regulon

Ahoj chtěla bych se zeptat zda některá z Vás má nebo měla HA Regulon.Beru ho už skoro tři roky až ted mi došlo,že po něm můžu mít 20kg nahoře a skoro žádnou chuť k sexu.
Nevim proč mě to napadlo až po tak dlouhé doě.Nepřejídám se zkouším jíst zdravě a nic.
Máte některá stejný problém nebo to Regulonem není.Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27247
7.2.11 11:46

Já ho beru.
Brala jsem ho před těhotenstvím a možná že jsem něco po něm přibrala a možná to taky přišlo s věkem. Brala jsem ho od 16 do 20 let. Možná, že mi po něm narostly prsa a možná by mi narostly i bez něj.
Teď ho beru zas a nepřibrala jsem ani kilo.
Akorát s tou chutí na sex je to dost mizivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
7.2.11 12:01

já nikdy problém se sexem neměla a po porodu tedy po císaři vymizela ta chuť,vlastně od doby co beru ten regulon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
7.2.11 12:10

No s tou chutí taky bojuju, ale zkusím třeba nějaký bylinný čaj, třeba to pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
7.2.11 12:13

tak mi pak dej vědět :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.11 12:18

Ahoj,
já byla vždycky sexu chtivá.. když jsem skončila s kojením doktor mi napsala Regulon, během měsíce žádný chuť na sex,spíš jsem se nutila.Pro mě velký nezvyk!! Celkově mi tahle antikoncepce neseděla a tak beru jinou a chuť se vrátila :palec:
a s tím přibíráním..nevím,brala jsem ho 3 měsíce,dvě kilča jsem přibrala,ale nevím jestli to bylo jen tou antikoncepcí..co nekojim jde mi váha špatně dolu..a přiznávám že ráda zobu večer u telky..

• Citovat
  • Upravit
7576
7.2.11 13:11

Po HA se nepřibírá, ale může způsobovat zadržování vody v těle. S libidem je to jasné, dlouhodobé braní HA je vrah sexu, byť paradoxně původně má dopomoct k bezstarostnému sexu :mrgreen: Po porodu jsem okusila život bez HA a už nikdy více brát nehodlám :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
7.2.11 13:35

Ja som Regulon taky brala ako svoji prvni HA. Je pravda, ze som v tom obdobi pribrala a po vysadeni opat schudla, ale neviem, ci to bolo ciste len tou HA. Bolo tam aj vela zivotnych zmien a koniec aktivneho treningu. Co sa tyka sexu, tak s HA je to uplna bieda. Libido uplne na nule. So zmenou HA sa libido upravilo, ale aj tak je to neporovnatelne s libidom po uplnom vysadeni HA. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
7.2.11 15:32

Taky jsem mela Regulon jako svoji prvni antiko, za par mesicu jsem pribrala asi 6 kilo, vubec mi nesedla a bylo mi blbe. Jinak hned po zmene antikoncepce jsem ta kila shodila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
7.2.11 15:33

a co místo HA?Nechci žádná tělíska,náplasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
7.2.11 16:02

Regulon ma celkem dost hormonu, ja ho vymenila za nizkohormonalni (Harmonet, ted Lyndynette) a jsem spokojena, zadny kilo navic ani zmeny nalad, proste pohoda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.2.11 16:05

Ja Regulon brala snad 5let,zadna kilca navic jsem nemela a chut na sex jsem mela vzdy kdyz byla prilezitost. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
7.2.11 16:17

já před porodem brala Loete suprově mi seděli dokonce jsem zhubla na mou vysněnou váhu,jenže je zdražili a 900,– 8-o fakt nemám stačí že redulon stojí 500,– :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
7.2.11 17:44

Kondom. :palec:

coblli píše:
a co místo HA?Nechci žádná tělíska,náplasti.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
7.2.11 19:45

kondom???Tak ten fakt neee.Nemám to ráda a přítel taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí