Regulon - přibírání na váze, nízká chuť na sex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
21.2.11 17:17

Brala jsem Regulon asi půl roku a přibrala jsem po něm asi 8kg.Byl to taky jeden z důvodů,proč jsem přešla na jinou HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.11 20:44
Anonymní píše:
Ahoj,
já byla vždycky sexu chtivá.. když jsem skončila s kojením doktor mi napsala Regulon, během měsíce žádný chuť na sex,spíš jsem se nutila.Pro mě velký nezvyk!! Celkově mi tahle antikoncepce neseděla a tak beru jinou a chuť se vrátila :palec:

Tak to skoro přesně vystihuje mou zkušenost (až na to kojení :-) ). Jinak mi nepřišlo že přibírám, možná jen postupně, ale jak jsem vysadila tak najednou skoro 10 kilo dole, ani nevím jak (a že se zrovna zdravě a střídmě nestravuju)

• Citovat
  • Upravit
2
3.8.11 23:12

Ahoj EL17, prosím tě a shodila jsi těch 8 kilo po přechodu na jinou HA?
Já teť regulon začnu brát a mám strach že hodně přiberu a už to neschodím :-( Vždycky jsem nebyla spokojena se svou váhou a kdybych měla výrazněji přibrat, asi bych byla hodně nešťastná. Předem moc děkuji za odpověď :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vincek 14
20.12.11 18:48

regulon

prosim vás, za jak dlouho mužem mít nechráněný sex po prvním braní regulonu?

• Citovat
  • Upravit
Dainnao
9.1.12 10:20

Regulon

Nejsem si moc jistá jak dlouho už regulon beru, ale za poslední rok jsem přibrala 10 kg. a taktéž-nepřejídám se, a v poslední době, kdy se snažím i hodně zařadit cvičení( rotoped), má váha jde neustále nahoru. Jsem z toho dosti zoufalá a hledám příčiny… zatím mám v plánu návštěvu dietologa, ale kdo ví, zda příčína není právě v regulonu :-/ ???

• Citovat
  • Upravit
Alischka1987
27.1.12 11:38

regulon

Ahoj, tak já beru regulon už 8 let a že bych jako přibírala po něm se mi nezdá, spíš to bude věkem. vážím pořád 52 kg :) a sex jako pohoda!!! spíš si holky přiznejme že to bude stále se opakujícím sexem s jedním a tím samým chlapem :))

• Citovat
  • Upravit
lumpyjaw
8.3.12 08:48

Regulon

Ahoj, změna váhy po antikoncepci je podle mě hloupost. Je to spíše sugesce… Ženská si řekne, že po HA se přibírá, no tak podle toho také jí a samozřejmě kila jdou nahoru, ne vlivem antikoncepce. Regulon již beru 6 let a do teď jsem s ním byla naprosto spokojena. Mám sklony k „tloustnutí“ , ale po Regulonu… ani kilo nahoře. Teď ho bohužel musím vyměnit, začala jsem přes něj špinit.

• Citovat
  • Upravit
KláraMalá
2.5.12 15:56
@mirka-j píše:
Ahoj EL17, prosím tě a shodila jsi těch 8 kilo po přechodu na jinou HA?
Já teť regulon začnu brát a mám strach že hodně přiberu a už to neschodím :-( Vždycky jsem nebyla spokojena se svou váhou a kdybych měla výrazněji přibrat, asi bych byla hodně nešťastná. Předem moc děkuji za odpověď :wink:

Já beru regulon už přes rok a žádné problémy s přibíráním nemám. Jako ko, přišli tři kila, ale tuk žádnej. Dost mi vyrostla prsa od minulého roku a taky jsem začala více cvičit, takže to připisuji i svalům. Jinak že vyroste váha ještě neznamená, že jste stloustla.
Jinak s chutí je to u mě těžké. Jsem sexu chtivá jen po někom, což je těžké, jelikož mám přítele a ten to zrovna není. On je mírně vyvinutější a mě to trochu bolí, takže moje nechuť k sexu bude spíš tím, než regulonem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.12 17:42

Dobrý den (zakladatelko), nebrala jsem teda regulona, ale jinou Ha. A měla jsem stejný problém, hlavně s těmi kily navíc. Můj doktor tvrdí že to není možné, že třeba ženská přiberev průběhu 2kg, ale pak je zase schodí menstruací. Ale já si myslím opak za ty 4 roky co ji beru 20kg nahoře, a poslední dva a půl měsíce se hlídám,cvičím, a ani deko dole. Takže těď přecházím na jinou Ha která nezadržuje vodu a uvidíme, jestli ani po ní už nezhubnu tak už končím s Ha.Nemůžu tvrdit že jsem ztloustla po ní,ale přoč mi nejde teda zhubnout,to nechápu.Ale moje známá také doktorka, tvrdí že to může být mou starou antikoncepcí. Nečekám že jak jí přestanu brát, tak se mi těch 20kg ztratí. :lol: A s tím sexem je to taky horší, ale to prej dělá skoro každá Ha. Doufám, že by to ta moje nová antikoncepce dělat nebude. Tak uvidím, ale být vámi zkusila bych změnu.

• Citovat
  • Upravit
Annnettt
9.5.12 14:32

regulon

Ahoj všem brala jsem regulon od 16 do 20 za tu dobu jsem přibrala 11 kilo tak jsem začla zkoušet pořád nové a nové HA ale nic přišlo mi že je to pořád stejné a tak jsem na to už neměla nervy a přestala jsem brát HA úplně a můžu říct že za ten rok jsem nezhubla ani deka takže dneska vím že to asi nebylo žádnýma HA ale váha šla prostě nahoru s věkem nikdy jsem nejedla nějak zdravě no a výsledek se dostavil. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
anicka526
1.11.12 13:23

regulon

Ahoj chci se zeptat stalo se vam nekomu ze pri antikoncepci regulon otehotnel? diky za odpoved :roll:

• Citovat
  • Upravit
741
7.12.12 14:55

Měla jsem stejný problém s Vreyou - jsou to všechno stejné srance si myslím :( teď jsem přesla na nízkohormonální Dayllu a čekám, co to se mnou udělá. Chuť se trošku vrátila, ale nejradši bych to celé vysadila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vavarcaaaakk
25.12.12 17:50

Já beru regulon 2 měsíce a přibrala jsem 10 kg. je mi po ní špatně..,musim ji vysadit. jedine + jsou větší prsa a zmizení akné.

• Citovat
  • Upravit
libuna99
4.1.13 16:40

Regulon

Bohužel je to tím, já měla stejné problémy. Ale je to tím, že je silný. Pokud ho neužíváte kvůli myomům a až 3 měsíčnímu odkladu menstruace, protože jinak by jste asi vykrvácela :-(, tak ho vyměňte za lehčí formu. Já už mám po operaci takového problému a teď se těch kil ne a ne zbavit :-(

• Citovat
  • Upravit
MarcelkaVobsazeno
7.1.13 00:36

Regulon

Nevím, jestli je to způsobené pouze užíváním Regulonu, ale sleduju na sobě určité změny nálad - přecitlivělost, silné a časté bolesti hlavy, původně jsem myslela, že je to zaměstnáním (práce v kanceláři na počítači),ale není to tak..nikdy jsem netrpěla na akné, ale poslední dobou se mi dělají dokonce červené „bouličky“ na bradě a hlavně přes ní špiním, i když menstruaci mám mít třeba za týden.. :? tak nevím, co myslíte, je možné, že to způsobuje Regulon nebo jsem se celá splašila? :lol: Je mi 21, tak jestli je to spojené i s věkem, nevím? :nevim: Každopádně se chystám ke gynekoložce a budu chtít měnit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1