Špinění nebo menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
162
15.2.11 20:10

Špinění nebo menstruace

Ahoj holky potřebuju poradit,jsem skoro 4 měsíce po porodu,po šestinedělí mi doktorka předepsala Cerazette koncem prosince jsem dostala normálně menstruaci 5 dní,v lednu jsem přestala kojit a zase koncem ledna jsem dostala menstruaci,ale problém je v tom že už to mám dnes 18.den :cry: a nevím proč????Tu antikoncepci jsem vysadila,ale stejně menstruuji dál :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
168
15.2.11 20:30

Ahoj, já jsem měla s Cerazette problém po prvním porodu taky. Najednou jsem začala špinit, bylo to tak 14 dnů, pak týden nic a pak zas 14 dnů špinění. Doktorka řekla, že je to těma práškama, že nedokážou udržet cyklus, přestávala jsem zrovna kojit, tak mi napsala normální antikoncepci a bylo vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2177
6.7.11 11:44

Holky prosím,když ze mě MS nevytéká normálně,ale jen po dočůrání,mám to brát jako první den MS s tím,že je slabá nebo zatím pořád jen jako špinění? Je to pro mě dost důležité,abych věděla,kdy nasadit clostík. Dneska už třeba na záchodě zase nic :( Mám si ho tedy vzít nebo ještě počkat jestli se dostaví? Dnes jsem 24 DC a MS většinou nepravidelná. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
15.8.11 20:01

špinění mimo cyklus

Ahojik Holky, mám podobný problém, od 17let mám HA a asi ani jedna z těch co jsem brala, tak mi pořádně neseděla nějaký čas to bylo v pohodě, ale pak jako by mi už nestačila, a začala jsem v polovině plata špinit,objevila se mi i cystička malá, jeden doktor mi jí chtěl vyříznout když nezmizí byla jsem u něj před měsícem, dneska jsem navštívila jiného, shodou okolností je to jeho táta, řekla jsem mu svůj problém a on mě tedy vyšetřil a pořád tam koukal a pak mlčel, měla jsem pocit jako by tam něco hledal a nemohl nic najít řekl akorát že to špiní, a že mám jít ještě na sono, vnitřní, tak jsem se ho ptala jestli je tam ta cysta, a on že neví,že mu to nesedí a :cry: :cry: že se musí podívat přes sono, / jako by tam špatně viděl) a že se mu to nezdá ( což nevím s čím souviselo) pořád jel sondou více do zadu a zeptal se mě akorát, jestli to špiní i po souloži a já na to že teď ne, že to začlo špinit až v polovině plata, a on ne jo? což taky nevím…co by to mohlo znamenat, a pak akorát řekl že ta cysta tam je, a že to může dělat i ona, když jsme si sedli tak mi akorát řekl, že mi teď dá injekci která by měla pomoc,když ne tak ať tu HA ani nemám dojídat, že jsem měla testy před 3/4 rokem a byly v pohodě, tak že mi teď stěry vzal znova a za 14dní budu mít vysledky, tak mám zavolat a pak se dohodneme co a jak… tak se modlím aby to bylo v pohodě, přece nejsem jediná, kdo špiní nebo tak něco? měla jsem předtím zánět a čípky na něj, je to pár dní co jsem je dobrala, jinak jsem se ptala co ta cysta a kde je rikal ze na levem vajecniku, a ze je malinka a do 3cm se neresi tak jsem na nej koukala jak suva a rikam, ona se neřeže?! a on no že tahle určitě ne, že když neroste nebo tak něco tak se neřeší že je punkční nebo tak něco a že dřív nebo později praskne, a já na to ano? já jen že Váš syn mi řekl, že se má řezat když mi nezmizí… tak pak zase koukal on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.1.14 21:58

Ahoj. Začala jsem si měřit bazální teplotu a zaznamenávat si i menstruaci a špinění. Jenže mám problém, já prostě nedokážu poznat rozdíl mezi menstruací a špiněním. Přijde mi to, že se to dost prolíná. Třeba teď už 9. den špiním, ale občas je to spíš krev, pak zase třeba 2 dny jen špiním. Ale BT pořád vysoko. Čekám až klesne, abych to mohla považovat za menstruaci, protože jinak fakt nevím, jak určit, že už je to menstruace. Poradíte mi? A má smysl se řídit podlé té teploty? Nebo jak je krev, je to už menstruace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
31.1.14 03:39
@kiklo píše:
Ahoj. Začala jsem si měřit bazální teplotu a zaznamenávat si i menstruaci a špinění. Jenže mám problém, já prostě nedokážu poznat rozdíl mezi menstruací a špiněním. Přijde mi to, že se to dost prolíná. Třeba teď už 9. den špiním, ale občas je to spíš krev, pak zase třeba 2 dny jen špiním. Ale BT pořád vysoko. Čekám až klesne, abych to mohla považovat za menstruaci, protože jinak fakt nevím, jak určit, že už je to menstruace. Poradíte mi? A má smysl se řídit podlé té teploty? Nebo jak je krev, je to už menstruace?

Pokud spinis, zkusila bych ascorutin, treba to zastavi. BT bych asi nesledovala, taky mam po celou dobu MS vysoko a po skonceni to teprve klesne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
31.1.14 03:42
@Romulinkka píše:
Ahojik Holky, mám podobný problém, od 17let mám HA a asi ani jedna z těch co jsem brala, tak mi pořádně neseděla nějaký čas to bylo v pohodě, ale pak jako by mi už nestačila, a začala jsem v polovině plata špinit,objevila se mi i cystička malá, jeden doktor mi jí chtěl vyříznout když nezmizí byla jsem u něj před měsícem, dneska jsem navštívila jiného, shodou okolností je to jeho táta, řekla jsem mu svůj problém a on mě tedy vyšetřil a pořád tam koukal a pak mlčel, měla jsem pocit jako by tam něco hledal a nemohl nic najít řekl akorát že to špiní, a že mám jít ještě na sono, vnitřní, tak jsem se ho ptala jestli je tam ta cysta, a on že neví,že mu to nesedí a :cry: :cry: že se musí podívat přes sono, / jako by tam špatně viděl) a že se mu to nezdá ( což nevím s čím souviselo) pořád jel sondou více do zadu a zeptal se mě akorát, jestli to špiní i po souloži a já na to že teď ne, že to začlo špinit až v polovině plata, a on ne jo? což taky nevím…co by to mohlo znamenat, a pak akorát řekl že ta cysta tam je, a že to může dělat i ona, když jsme si sedli tak mi akorát řekl, že mi teď dá injekci která by měla pomoc,když ne tak ať tu HA ani nemám dojídat, že jsem měla testy před 3/4 rokem a byly v pohodě, tak že mi teď stěry vzal znova a za 14dní budu mít vysledky, tak mám zavolat a pak se dohodneme co a jak… tak se modlím aby to bylo v pohodě, přece nejsem jediná, kdo špiní nebo tak něco? měla jsem předtím zánět a čípky na něj, je to pár dní co jsem je dobrala, jinak jsem se ptala co ta cysta a kde je rikal ze na levem vajecniku, a ze je malinka a do 3cm se neresi tak jsem na nej koukala jak suva a rikam, ona se neřeže?! a on no že tahle určitě ne, že když neroste nebo tak něco tak se neřeší že je punkční nebo tak něco a že dřív nebo později praskne, a já na to ano? já jen že Váš syn mi řekl, že se má řezat když mi nezmizí… tak pak zase koukal on.

Nejlepsi by bylo zavolat a zeptat se ho a at ti to vysvetli. Jinak je mozne, ze nektere cysty prasknou samy, nekdy o nich nevis. Jen to muze byt nebezpecny. Pokud se ti jejich diagnoza nezda, zajdi k jinemu dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.1.14 17:25
@angelsface píše:
Pokud spinis, zkusila bych ascorutin, treba to zastavi. BT bych asi nesledovala, taky mam po celou dobu MS vysoko a po skonceni to teprve klesne. :roll:

já právě askorutin brala, pak mi v lékárně doporučila čistej rutin, tak jsem brala asi 3 měsíce ten. A moc to nepomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí