Posunutá MS kvůli nemoci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
15.2.11 19:28

prosim o odpoved...

dobry den potrebuju radu ja jsme brala antikoncepci ale byla jsme nemocna a tam menstruace prisla drive tak jsme je na 7 dni vysadila jak mam a tak jsme zase zacala brat antikoncepci normalne v nedeli jsme mela posledni antikoncepci ale mela jsm e i sex se svim partnerem nu a v pondeli mela prijit menstruace a nic..ja newim jestli to je posunuty kuli ty ne moci nejak a nevim jestli mam teda zacit brat tu co jsme nedobrala a nebo ze jsem tehotna prosim o odpoved dekuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
15.2.11 19:29

Udělej si test a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
15.2.11 19:34

Nikdy se mi nestalo, že by mi kvůli nemoci došlo k posunu menstruace,

• Citovat
  • Upravit
2481
15.2.11 19:39

já teda nevím, ale když přijde o něco dřív menstruace to znamená tu antik. vysadit? to jsem teda nikdy nedělala, prostě jsem ji brala jak jsem měla. Takže by ti ani nemělo nic zbýt. to sis to ted nějak rozházela ne? když ti zbyly prášky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759

Pokud jsem brala antiko, nikdy nepřišla dřív než dva dny po dobrání posledního prášku v platíčku (i když jsem byla nemocná) a pokud jsem měla platíčko na 28 dní, tak vždycky přišla při braní těch doplňkových tabletek. Je mi divný, že by kvůli nemoci přišla dřív, ale já bych nevysazovala a brala normálně jakoby nic a ono by se to zřejmě samo upravilo :think: . takže sis to asi tímto rozhodila… :nevim: udělej si test a uvidíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257

není nic lehčího než počurat těhotenskej test :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
15.2.11 19:40
Katka_LEE píše:
Pokud jsem brala antiko, nikdy nepřišla dřív než dva dny po dobrání posledního prášku v platíčku (i když jsem byla nemocná) a pokud jsem měla platíčko na 28 dní, tak vždycky přišla při braní těch doplňkových tabletek. Je mi divný, že by kvůli nemoci přišla dřív, ale já bych nevysazovala a brala normálně jakoby nic a ono by se to zřejmě samo upravilo :think: . takže sis to asi tímto rozhodila… :nevim: udělej si test a uvidíš :wink:

jééé, předběhla jsem tě těsně, ale máme stejnej názor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí