Špinění po nepřerušeném braní HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8112
23.12.17 10:26
@Anonymní píše:
Myslím, že tělo reaguje na tvoje vyvádění, ne na antikoncepci :cert: Přirozený cyklus je čtyřtýdenní, ty tělo nutíš do násilného třítýdenního. Bordel v produkci hormonů, bordel v růstu děložní sliznice… jen si to hezky užij.
Tvl démonizace HA je sice zbytečná, ale taky to, doprčic práce, nejsou lentilky, co ženské sakra blbnete :zed:
Jinak ne, LIndynette tohle nedělá. Beru ji o dost dýl než ty. (prosím anonym, nikomu nic není do mých prášků. ;) )

To, že tobě tohle nedělá, neznamená, že všechny to musí mít stejně :zed:. Každá z nás reaguje na HA jinak.
@Martschen : když jsem brala HA před těhotenstvím, tak jsem mohla spojit 3 plata a bez špinění, teď po těhotenství musím dělat pauzu, jinak spinim. Ale měnit HA se mi nechce, nezpůsobuje mi žádné problémy, tak proč experimentovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
23.12.17 10:27

Radsi se poptej doktora, je to zvlastni. Ja beru v kuse HA uz leta, vetsinou tri mesice, dele krvaceni neudrzi. A v pohode, jakmile to prijde, na tyden vysadim a jedu nanovo, nikdy se mi nestalo ze bych spinila i po pauze :nevim: Aktualne beru Nyssielu, predtim Cilest, Minisiston a Mywy. Ani pri jedny se mi to nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.2.20 17:28

Ahoj, mám takový menší dotaz.
Dlouhodobě užívám HA Sidreta a rozhodla jsem se že ji budu užívat bez 7 denních pauz na MS. Nyní jsem začala užívat třetí blistr a už od začátku druhého blistru mám špinění. Celkem mě znervózňuje, že špiním už přes měsíc. A proto se vás chci zeptat jestli s tím nemáte někdo zkušenost nebo jestli to může být tím, že to beru poprvé bez pauz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí