Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Myslím, že tělo reaguje na tvoje vyvádění, ne na antikoncepciPřirozený cyklus je čtyřtýdenní, ty tělo nutíš do násilného třítýdenního. Bordel v produkci hormonů, bordel v růstu děložní sliznice… jen si to hezky užij.
Tvl démonizace HA je sice zbytečná, ale taky to, doprčic práce, nejsou lentilky, co ženské sakra blbnete
Jinak ne, LIndynette tohle nedělá. Beru ji o dost dýl než ty. (prosím anonym, nikomu nic není do mých prášků.)
To, že tobě tohle nedělá, neznamená, že všechny to musí mít stejně
. Každá z nás reaguje na HA jinak.
@Martschen : když jsem brala HA před těhotenstvím, tak jsem mohla spojit 3 plata a bez špinění, teď po těhotenství musím dělat pauzu, jinak spinim. Ale měnit HA se mi nechce, nezpůsobuje mi žádné problémy, tak proč experimentovat.
Radsi se poptej doktora, je to zvlastni. Ja beru v kuse HA uz leta, vetsinou tri mesice, dele krvaceni neudrzi. A v pohode, jakmile to prijde, na tyden vysadim a jedu nanovo, nikdy se mi nestalo ze bych spinila i po pauze
Aktualne beru Nyssielu, predtim Cilest, Minisiston a Mywy. Ani pri jedny se mi to nestalo.
Ahoj, mám takový menší dotaz.
Dlouhodobě užívám HA Sidreta a rozhodla jsem se že ji budu užívat bez 7 denních pauz na MS. Nyní jsem začala užívat třetí blistr a už od začátku druhého blistru mám špinění. Celkem mě znervózňuje, že špiním už přes měsíc. A proto se vás chci zeptat jestli s tím nemáte někdo zkušenost nebo jestli to může být tím, že to beru poprvé bez pauz?