Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím chci se optat tady než zavolam na gynekologii jsem v 7 tt a už 3 den špiním první den to bylo takové slabě hnědé a dnes už je to tmavší mám mírně bolesti jak při MS je to v pořádku nebo se něco děje? Jedno dítko mám ale tohle vůbec neznám. Děkuji
@Hermiona99 ms bolesti a spineni je nejspíš potrat. Jako k doktorovi na kontrolu můžeš, ale po několika dnech spineni se spis tělo snaží si s tím poradit samo
Ahoj holky, jsem cca 7tt, včera ráno kontrola u svého Dr, kde byla zjištěna srdeční akce a vše v pořádku. Na levé straně cysta, klasika u mě. Moč také v pořádku.
Dneska ráno jsem šla na záchod a na papíru růžová krev (špinění) a tak jsem jela na pohotovost radši. Vzali mě, udělali komplet vyšetření, a mimčo prý v pořádku, srdíčko bušilo, slyšela jsem ho.🙏🏾a tak mi napsala Ascorutin a Utrogestan, teď když jdu prostě na záchod pokaždé, tak tam mám takovou jakoby starou hnědou barvu na papíru v tom hlenu. (Omlouvám se za podrobný popis), ale nevím jak jinak to napsat 🙂 ta cysta má cca 3,7mm.
Tak co si o tom myslíte, popřípadě jaké máte zkušenosti vy? Jsem z toho na budku co vám budu povídat. ![]()
Jinak v tomto termínu cca za 3-4 dny bych jako měla mít cyklus MS. Nevím zda to může mít nějakou souvislost takhle, ale proč tak najednou 🤷🏼♀️
Ahoj, klidový režim, optimisticka mysl… špinila jsem ve všech třech těhotenstvich, měla jsem stejnou medikaci jako ty a vše bylo ok, nakonec bezproblémová těhotenství se šťastným koncem ![]()
@Anonymní píše: Více
To je hrozně těžký mít teď myšlenky v pořádku, určitě chápeš 🙏🏾 😍 😄 🙈…
Ale pořád si říkám, že je to bojovník a zkouší co vydržím. Já před tímhle otěhotněním prodělala biochemické, a tak mám prostě strach co teď no. 🙄 🙏🏾v klidu se snažím bejt, sex taky vynecháváme a chodím jen do,,práce"brigádně kde se jakože vůbec nenadřu, defakto stojím, sedím žádný zápřah. Ale tento týden mám oraz až do konce 🙏🏾
Přála bych si moc, aby to bylo v pořádku no🙏🏾aspoň mě uklidnili, že tam byla ta srdeční akce pořád, jelikož kdyby se něco rozjíždělo, tak to uvidí ne??