Sem těhotná ale mám menstruaci

18.6.24 17:08

Sem těhotná ale mám menstruaci

Dobrý den dělala sem si tehotěnsky test jsem těhotná ale mám menstruaci a bojím se

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
613
18.6.24 17:23

Jeď na pohotovost, nebo jdi zítra na gyndu.
Já měla pozitivní těhotenský test a po třech dnech jsem začala krvácet červenou krví.
Dostala jsem utrogestan na udržení a ascorutin. A malýmu je 4,5 let.

Jednoduše řečeno, nech se zkontrolovat, buď se udrží nebo ne. Pokud ještě není pozdě, tak ti něco předepíšou.
Jinak mi bylo řečeno, i jen se špiněním k doktoru.

Příspěvek upraven 18.06.24 v 17:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
18.6.24 17:27
@gabriellllla píše: Více

A co tam s ní podle tebe udělají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
18.6.24 17:29

@medvidka Dopsala jsem teď svůj příběh. Taky jsem krvacela a malý se udržel. Dostala jsem léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocicka1987
18.6.24 17:31

@medvidka zastaví krvácení, jela jsem 7× a vždy jsem byla hospitalizována

• Citovat
  • Upravit
22903
18.6.24 17:41

Moje mamka měla ms do 5.mesice, zjistila, že je těhotná až hodně pozdě, bylo jí 17 :mrgreen:
Je to 50/50 teď budeš muset počkat, doktor by ještě nic neviděl jestli je to v úplnem začátku.
Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.6.24 17:52

Počkej až přestaneš krvácet a pak si udělej znovu test. Zdravýmu těhotenství krvácení neublíží a pokud je to potrat, je lepší do toho nezasahovat. Končí takhle velká část těhotenství. Pokud sis dělala test před menzes a menzes, byť byl test pozitivní, přišla plus mínus v termínu, tak to bylo biochemický těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
76739
18.6.24 18:07
@gabriellllla píše: Více

ty léky jsou placebo, tvoje miminko by se udrželo i bez nich,
je to prostě buď anebo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
18.6.24 18:47
@medvidka píše: Více

Může to být i mimoděložní těhotenství, což je nebezpečné zanedbat. V těhotenství není normální krvácet a vždy je důležité, aby to zkontroloval lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olivovyolej
19.6.24 21:35
@stinga píše: Více

To neni pravda. Funguje ale jen u některých pricin.

• Citovat
  • Upravit
28.7.24 09:12

Dobrý den s přítelem se snažíme o miminko hrozně dlouho, teď poslední 2-3týdny mi není nejlíp, udělala jsem si testy před očekávanou menstruací ať mám jistotu, vím že to je brzy, ale udělala jsem si dva testy a byli tam dvě čárky jen jedna slabší, tak jsem počkala na menstruaci a ta se nedostavila tak jsem to nechala být a asi po čtyřech dnech jsem si udělala testy a čárka byla o dost výraznější, volala jsem na gyndu abych měla jistotu že se třeba nejedná o něco jiného, ještě ten den než jsem šla na gynekologii tak mi test vyšel pozitivní čárka zesilovala, byla jsem na gynekologii a pan doktor když mě prohlížel říkal že ještě tam nepůjde nic vidět s tím já počítala ale když se na to zadívá tak je tam menší stín kde by to mohlo tak být, tak mě objednal na další týden a to mi říkal že si myslí že už by tam mělo jít něco vidět a kdyžtak odebereme i krev…
No uběhly tři dny od té kontroly a já začala mírně krvácet a teď nevím co dělat udělala jsem si test a byla tam úplně slabá čárka jsem z toho nesvá, nevím jestli čekat do té další kontroly, zítra budu volat panu doktorovi ale jaký máte prosím názor vy a co si o tom myslíte budu za vše ráda děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
28.7.24 13:08

Vypada to na biochemicke tehotenstvi, udelej si test zase zitra rano, stejnou znackou, jestli tam jeste neco uvidis. Ted je to na osudu. Delat se s tim nic neda.

Pri biochemkach mi carky slably. Pri uspesnych tehotenstvich i prikrvaceni/spineni mi carky silily. Nikdy jsem na krvaceni v rannem tehotenstvi leky nemela, stejne nefungujou.

Příspěvek upraven 28.07.24 v 13:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.24 13:11

@adies je mi to jasné zítra budu volat i na gynekologii tak uvidím co mi řekne sestřička jestli se mám dostavit na tu kontrolu nebo zůstat doma, spíš mě zaráží že i pan doktor říkal že si myslí že na další kontrole by tam šlo něco vidět, ale co se dá dělat přírodě se poručit nedá🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
28.7.24 13:16

@Anonym555163 jasne, treba neco videl v deloze. 5tt vetsinou nic nebo dutinka, 6tt dutinka nebo i srdicko a 7tt urcite srdicko. Takhle brzo to roste desne rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.24 13:20

@adies rozumím a chci se zeptat může být menstruace v těhotenství, nebo je to málo pravděpodobné?
Pamatuji si že moje teta měla pravidelně mentruaci 4měsíce v kuse a šla na preventivní kontrolu a doktor jí řek že je těhotná celou dobu😅
Asi se to stát může ale je to málo pravděpodobné že?
Jinak chci přiložit fotku co jsem si dělala tři dny před tím krvácením a pak jsem si dělala i další den a čárka zas byla o něco silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí