Špinění a 40 na krku

86
20.11.23 15:38

Špinění a 40 na krku

Dobrý den,

zaregistrovala jsem se kvůli dotazu,, protože jsem viděla, že toto téma se tu řešívá.
Je mi 40 a jsem bezdětná, ani dítě neplánuji.
Ale chtěla jsem se poradit ohledně zdravotního problému, kterým trpím.
Poslední menstruace mi začala 8.11.,, skončila po 7 dnech a od té doby mě trápí menší či větší špinění. Střídá se světle hnědý lehký výtok a lehce červené špinění. Dnes bych měla mít ovulaci a udělala jsem si ovulační test a byla na něm druhá čárka lehce vidět. Není to tak, že by ze mě pořád něco teklo, spíš to vidím hlavně na wc při velké i malé, prostě ukápne pár kapek a na toaletním papíru. Jinak intimka je víceméně celý den čistá.
Stalo se mi to už v červenci a nasadila jsem preparát Hormonální rovnováha premium od Veniry a pomohlo to. Myslela jsem, že to stačilo a tak sem jej zas vysadila v říjnu. Možná jsem měla přípravek brát trvale. Napadlo mě i zda nejdu do přechodu, když jsem bezdětná. HAK jsem nikdy nebrala a celkově se bráním braní hormonů.
K dr se chystám, ale napadlo mě, zda tu někdo nemá podobný problém.
Budu ráda za odpovědi :)
Jen ještě dodám, když se mi to stalo v létě měla jsem předtím velký stres a teď jsem měla taky velmi stresové období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9061
20.11.23 16:02

Jdi k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
21.11.23 12:30

To samozrejme pujdu
ptala jsem se na to, zda nekdo nemel podobne problemy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
21.11.23 13:20

@TobiT83 pokud to přešlo po preparátů na srovnání hormonů tak to může klidne bejt od hormonu - myom, polyp, atd..zřejmě to chce řešit z dr každá jsme jiná a může jít o cokoliv..zvážila bych i HPV test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
23.11.23 20:30

Obávám se, že to bude hormonální a doktor ti nasadí progesteron - v rostlinné formě se pak pije Drmek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí