Špinění a kojení

Anonymní
13.12.14 19:58

špinění a kojení

Zdravím, potřebovala bych poradit…Jsem po porodu 8.měsíců, kojím hodně často, tak 10× za 24hod…2.11. jsem dostala svou první MS od porodu, byla silná a trvala týden.3.12. jsem začala špinit, tak jsem si myslela, že se MS rozjíždí, ale nic, špinila jsem 3 dny, pak 2 dny nic, pak zase 2 dny zase a pořád dokola. Nemáte někdo stejné zkušenosti? Můžu takhle pořád špinit vlivem kojení, že se MS zcela nerozjede?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.12.14 19:59

Děkuji za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
7009
13.12.14 20:02

Muze to takbyt, taky jsemmela cyklus pri kojeni hodne divoky, furt nejake spineni, tlaky, po odstavu se to srovnalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
13.12.14 20:04

Je to možné, mám podobné zkušenosti :) Hormony v době kojení působí všelijak, každá žena to má jinak a to, co popisuješ, je normální. Přesto bych si pro svůj klid raději udělala těh. test, já takhle „zaspala“ druhé těhotenství :lol: Pokud se chráníte, tak test ani nebude nutný :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.14 20:07

@Bibi239 To mi ani neříkej ;) Mám totiž v plánu kojit až do roka a půl a nedovedu si představit, že bdu takhle pořád špinit, už ted mě to obtěžuje a nosím raději vložku, kdyby se to rozjelo :zed:
@Krakatice88 test nebude nutný :-) a měla jsi to tak dlouho? To bych raději brala MS - příjde-odejde a je klid a né 3 dny špinit,2 dny nic a dokola :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Krakatice88
13.12.14 20:15
@Anonymní píše:
@Bibi239 To mi ani neříkej ;) Mám totiž v plánu kojit až do roka a půl a nedovedu si představit, že bdu takhle pořád špinit, už ted mě to obtěžuje a nosím raději vložku, kdyby se to rozjelo :zed:
@Krakatice88 test nebude nutný :-) a měla jsi to tak dlouho? To bych raději brala MS - příjde-odejde a je klid a né 3 dny špinit,2 dny nic a dokola :cert: :mrgreen:

Jo, měla jsem to tak asi tři měsíce. Ale neboj, ono to fakt může zase dát na nějakou dobu klid :) Ovlivní to i fakt, že časem se kojení redukuje a u většiny žen pak normálně nastane klasický cyklus bez tohoto špinění…

• Citovat
  • Upravit
verulicek
13.12.14 20:23

Já jsem taky měla první ms v 8. měsících malé - kojení 3× denně (ale bylo to slabé a jen 2 dny). Další zatím nepřišla vůbec…takže kdo ví, jak to dál bude :nevim: ovulace ale byla

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.14 20:30

Díky holky, tak snad se to brzo srovná :)
@verulicek A jak víš, že jsi ovulaci měla? A kdy byla?

• Citovat
  • Upravit
verulicek
13.12.14 21:08
@Anonymní píše:
Díky holky, tak snad se to brzo srovná :)
@verulicek A jak víš, že jsi ovulaci měla? A kdy byla?

poznám to na sobě…jen tak pro zajímavost jsem zkusila i jeden test a bylo to tam, tak tím jsem si jen potvrdila, že i po porodu to poznám :mrgreen:

heh…tak edit: teď jsem zjistila, že jsem to dostala, takže zpoždění jen 3 dny :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100