Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Muze to takbyt, taky jsemmela cyklus pri kojeni hodne divoky, furt nejake spineni, tlaky, po odstavu se to srovnalo
Je to možné, mám podobné zkušenosti
Hormony v době kojení působí všelijak, každá žena to má jinak a to, co popisuješ, je normální. Přesto bych si pro svůj klid raději udělala těh. test, já takhle „zaspala“ druhé těhotenství
Pokud se chráníte, tak test ani nebude nutný ![]()
@Bibi239 To mi ani neříkej
Mám totiž v plánu kojit až do roka a půl a nedovedu si představit, že bdu takhle pořád špinit, už ted mě to obtěžuje a nosím raději vložku, kdyby se to rozjelo ![]()
@Krakatice88 test nebude nutný
a měla jsi to tak dlouho? To bych raději brala MS - příjde-odejde a je klid a né 3 dny špinit,2 dny nic a dokola
![]()
@Anonymní píše:
@Bibi239 To mi ani neříkejMám totiž v plánu kojit až do roka a půl a nedovedu si představit, že bdu takhle pořád špinit, už ted mě to obtěžuje a nosím raději vložku, kdyby se to rozjelo
@Krakatice88 test nebude nutnýa měla jsi to tak dlouho? To bych raději brala MS - příjde-odejde a je klid a né 3 dny špinit,2 dny nic a dokola
![]()
Jo, měla jsem to tak asi tři měsíce. Ale neboj, ono to fakt může zase dát na nějakou dobu klid
Ovlivní to i fakt, že časem se kojení redukuje a u většiny žen pak normálně nastane klasický cyklus bez tohoto špinění…
Já jsem taky měla první ms v 8. měsících malé - kojení 3× denně (ale bylo to slabé a jen 2 dny). Další zatím nepřišla vůbec…takže kdo ví, jak to dál bude
ovulace ale byla
Díky holky, tak snad se to brzo srovná ![]()
@verulicek A jak víš, že jsi ovulaci měla? A kdy byla?
@Anonymní píše:
Díky holky, tak snad se to brzo srovná
@verulicek A jak víš, že jsi ovulaci měla? A kdy byla?
poznám to na sobě…jen tak pro zajímavost jsem zkusila i jeden test a bylo to tam, tak tím jsem si jen potvrdila, že i po porodu to poznám ![]()
heh…tak edit: teď jsem zjistila, že jsem to dostala, takže zpoždění jen 3 dny ![]()
Zdravím, potřebovala bych poradit…Jsem po porodu 8.měsíců, kojím hodně často, tak 10× za 24hod…2.11. jsem dostala svou první MS od porodu, byla silná a trvala týden.3.12. jsem začala špinit, tak jsem si myslela, že se MS rozjíždí, ale nic, špinila jsem 3 dny, pak 2 dny nic, pak zase 2 dny zase a pořád dokola. Nemáte někdo stejné zkušenosti? Můžu takhle pořád špinit vlivem kojení, že se MS zcela nerozjede?