Špinění a krvácení mimo MS

3
9.7.22 07:40

Spineni a krvácení mimo MS

Ahojky, jsem tu nová, ale řekla jsem že to zkusím. Před měsícem sem po menstruaci začala špinit a trošku krvácet. Nebyla to taková silná tmavá krev jak při MS jen taková menší světlá. Myslela jsem, že je to spojené se sexem, protože to bylo nějak po něm. Byla jsem u gynekoložky, ta mi dělala ultrazvuk vnitřně a řekla že je to krvácení z dělohy ale nic jiného tam není. Napsala mi Norethisteron který jsem musela celý dobrat. 1.7. jsem dostala MS, zdála se mi slabší než obvykle a 6.7. mi skončila. Včera jsem zase začala mít hnědý výtok, který je tak nějak přes celý den i když jdu na záchod a bolest v podbřišku. Netuším co by to mohlo být a už si nevím rady. Nevíte některá z vás? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
182
9.7.22 08:40

Dělala ti cytologii? Ev. jdi znovu a cytologii si vyžádej..

Měla jsem něco podobného, také nic nenašli a to jsem byla u různých gynekologů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.22 08:42

Napadá mě ovulace, jestli máš krátký cyklus. :think:

• Citovat
  • Upravit
3
9.7.22 13:12

@Mellam nedělala. Každopádně dnes jsem si zkusila koupit čaj s obsahem kontryholu, počkám 2-3 dny a jestli nic v pondělí nebo v úterý bych zašla ať mi udělá stěry nebo něco…začínám z toho být na nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
9.7.22 13:29

To je to nejlepší co můžeš udělat. Určitě na stěry, z toho zjistí ledacos. :palec: Bude třeba chtít pár korun, ale za ten klid to stojí. Mě nezjistili nic a dle doktora to byl jen hormonální výkyv, nicméně vím na čem jsem. :kytka:
Opatruj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
9.7.22 13:34

(Mě oba doktoři dělali ultrazvuk, nic vidět nebylo ale stejně mi oba cytologii (stěr) pro jistotu doporučili.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.7.22 13:36

@Mellam zase když mi dělala ultrazvuk tak si myslím že stěry nebyly potřeba. Zajdu si třeba aji na krev ke své obvodní jestli nemám zánět a budu pít ten čaj. A ty to pořád takhle máš nebo jak dlouho to trvalo než se to dalo dokupy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
9.7.22 13:48

Špinění trvalo týden uprostřed cyklu + dva týdny MS.
Nebo můžeš jít i k jinému gynekologovi, když to nepřestane, co doktor to názor. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.22 17:59

Dobrý den mám na vás takovou intimní otázku …
Jsem tři dny po menstruaci.. a začala jsem znovu krvácet.. a to hodně.. je to taková opravdu rudá (tmavá krev ) dokonce jsem tam zahlédla i kus “vajíčka”..
Do ovulace mi zbývá tři dny.. jsem 3. Měsíce po porodu (zda by to mohlo nějak souviset )..
Může to být i sexem? S přítelem jsem spala i před tím a nic takového jsem si nevšimla..
Nevíte někdo čím to muže být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria