Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chci se zeptat na zkušenosti. Cyklus mám 36 dní cca. Poslední ms jsem měla 21.8. klasickou, silnou, bolestivou obličej samý pupínek. Nikdy předem jsem nešpinila, ale teď je to opravdu zvláštní 25.9. Špinění, které trvá do teď vše jen po utření na papíru. ale za to že mě jde spousta sraženin. Bolesti skoro žádné. Akné taky nic. Jen tu a tam mě píchne v podbřišku. Ovulace byla zhruba 12.9.
Na testu byl úplně slabý duch, takže v těhotenství ani moc nedoufam. Ale tak nějak cítím, že se něco děje.
K lékaři budu volat ve středu, tak snad mě vezme do konce týdne a zkoukne to.
Ale napadlo mě se zeptat zda nemáte některá stejnou zkušenost.
Nebyla jsi třeba nemocná? Nějaká viroza? Ta s cyklem zahy a. Je také možné, že se těhotenství,, připravovalo,, ale nakonec se to odloucilo.
@Desgreze právě, že vůbec nebyla. Právě že mi to nepřijde jako biochemické, ty už mám za sebou a vždy to bylo hrozně silné.
No, mozna bych zkusila kontryhelovy čaj a vyckala do další periody. Pokud přetrvávají koagula tak Ascorutin. Nemůžeš mít třeba myom nebo tak něco? Jako také by mě to vrtalo hlavou a šla raději na kontrolu, ale myslím si, že to snad i nebude, někdy se to může zbláznit ani člověk neví proč.
@Desgreze tak stejně musím na preventivní tak se to vezme při jednom. Mám strach, aby tam nebyl nějaký průser.
@Desgreze omlouvám se že píší až teď zítra jdu na krev pak se uvidí dál. Na testech mám duchy tak třeba.
To může bejt trošku znepokojující, ale někdy se tělo chová divně, aniž by to hned znamenalo něco vážného. ☺️ Dobře, že voláš lékaři. Možná že je to něco, co pak doktorka objasní. Držím palce, ať se brzy uklidní a vše je v pořádku ✨!
@miniatushka @Desgreze tak to byla údajně normální menstruace. Jen prostě slabá.