Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
měla bych dotaz, jestli nemá někdo podobnou zkušenost. 30.8. mi začala menstruace a trvala do 5.9., tedy 7 dní, mívám ji obvykle 6-7 dní. Jenže teď už 2 dny za sebou lehce v průběhu dne špiním hnědo-černou krev, přitom to špinění mi vždycky končí většinou ten 7. den a dnes už je to den 9. Myslíte, že je to normální, že je to jen doznívající delší menstruace? Nikdy jsem to takhle neměla ![]()
Příspěvek upraven 07.09.22 v 21:09
Hádám, že data jsi spletla a jde o srpen a září…
Pokud to bude jednorázovka, o nic nejde, nejsi robot 🤷♀️. Pokud by se přidaly další problémy, bolesti, zeptej se doktora.
@Suelinda děkuji moc, bojím se, že to je nějaká cysta nebo to, že jsem minulou menstruaci spadla do řeky na vodě, tak nějaké následky z toho. Každopádně jsem teď změnila režim po létě, tak je to možná ono, celkově ta menstruace přišla dříve, nevím, jestli díky akupunktuře, na které jsem byla ten předchozí den, protože už se mi to taky takhle stalo nebo to je prostě jen náhoda
často sportuji a bolí mě kyčle, tak možná i kvůli tomu je zablokovaný pánevní dno a menstruace se tedy prodloužila ![]()
@Elisek10 co by mělo mít za následky spadnutí do řeky během MS?
Pokud měníš režim atd., není změna v cyklu nic výjiměčného…
Podle mne je to normální výkyv. Řešila bych az při opakovaných potížích