Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky:) Je mi 20 let a mám rok přítele, když jsme spolu začali, asi po měsíci jsem vysadila HA. Má větší penis a při sexu krvácím. Trvá to asi ten rok, je to skoro při každém, někdy míň někdy víc. Zrovna včera to bylo dost a nejhorší je, že to třeba další 3 dny špiní/teče. Někdy je to až na záchodě po sexu když se utřu a jinak ne. Řeším to s doktorkou, za poslední rok jsem u ni byla 10×, předtím jsem měla i jiné dr. Podstoupila jsem hysteroskopii, ale výsledky byly ok. Ona nechápe, čím to je, prý mám vše v pořádku. Už nevím co ji zase říct, že to pořád trvá a ona mi zase řekne, že je vše ok a já pojedu domů? Já jsem z toho už bezradná, nemám chuť na sex, přítel je z toho taky smutný, ale stále je mi oporou. Někdy ten sex není ani příjemný… Neměla jste některá takový problém prosím?
Bojím se, že pak budu mít problém i s otěhotněním, jsem stresař a furt mě napadají takové myšlenky ![]()
Pokud s ním hodláš mít trvalý vztah a děti, tak by se měl asi při sexu trochu krotit. Není normální po tom krvácet rok.
@Russet zkoušeli jsme i jemně… krev byla i tak. Já měla více partnerů a nikdy mi to problém nedělalo, nepřijdu si ani nějak úzká. Opravdu nevím ![]()
A na té gyndě jsou hotové všechny stěry z čípku a to je v pořádku, jo? Někdy to krvácení můžou způsobit změny na čípku, ale to je asi to první, na co by se gynekolog měl zaměřit. Pak to můžou dělat různé mykózy, že ta sliznice je nějaká narušená…takže nemáš nepohodu, nějaké svědění, výtoky…?
@Tarinka Jojo, vše ok. Je pravda, že stěr z čípku mi brala naposled tak před Vánocema, tak ji asi řeknu znovu..
na výtoky jsem driv trpěla, ale teď klid a žádné svědění, nic ![]()
@ter2020 píše:
@Russet zkoušeli jsme i jemně… krev byla i tak. Já měla více partnerů a nikdy mi to problém nedělalo, nepřijdu si ani nějak úzká. Opravdu nevím
Nenechala bych se odbýt a nechala si udělat nové stěry z čípku. Jestli bylo víc partnerů, nezahrávala bych si s tím.
Jo, řešila. Změň lékaře. Potřebuješ udělat hormonální profil, protože ti tohle může způsobovat hormonální nerovnováha. U mě to byl nedostatek progesteronu, vyřešil to utrogestan na zavádění. Taky mě před tím lékařka odbývala, že si vymýšlím, protože mi nic není. Jiná lékařka to vyřešila pomalu od stolu.
Ahoj, chtela bych se zeptat jestli je normalni kdyz jsem mela teprve treti sex a krvacim po nem. Po prvnim jsem dostala hned menstruaci a mam pocit ze jsem po nem ani nekrvacela nebo to byla uz menstruace. Druhy sex jsem mela po menstruaci a krvacela jsem jen malo. A po tretim asi nejvic. Je mozne ze jsem prisla o panenstvi treba az ted?
Myslim že ne po odpanení nemůžeš krvácet pouze se protrhne blána při které jen fakt malinko krve a za chvíli žádná
@Anonymní píše:
Myslim že ne po odpanení nemůžeš krvácet pouze se protrhne blána při které jen fakt malinko krve a za chvíli žádná
Takze myslis ze je v poradku ze jeste krvacim po tretim sexu?
@BHK1 píše:
Takze myslis ze je v poradku ze jeste krvacim po tretim sexu?
Určitě to není v pořádku zajdi si na gyndu raději ať tě prohlídne udělati ti stěr nabere krev