Špinění mimo ms. opakující

46
6.2.22 15:09

špinění mimo ms. opakující

ahoj.od vanoc jsem mela spineni a bolesti bricha chodila sem od gynekologa k praktickemu lekari. dostala sem antibiotika na zanet ani nevím ceho protoze mi nic nerekli. po antibioticich se to vratilo pak byl klid a prisla menstruace ta byla o hodne silnejsi nez normalne doposud byla cyklus mi to rozhodilo a po menstruaci do ted byl klid obcas me nekdo pichlo nebo zatlacilo v brise. ted nemam ani tak ty bolesti jako to spineni zaclo to ruzovym do takeho bezove a ted krev.. styk byl minimalne za tu dobu jelikoz jsem se bala ze to prijde zase. zitra pujdu do lekari ale otazka zni jestli se vam toto spineni po ms take nekdy opakovalo a co za tim stalo. napadla me ovulce ale nevim..to prvni spineni od vanoc trvalo deset dni. dekuji moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
266
6.2.22 16:11

Nebyla jsi třeba těhotná? Jen mě to napadlo kvůli té silnější MS. Jinak já poslední 2 měsíce spinim během ovulace (asi) ale to bývá tak 2-3 dny a pak nic. Nebo můžeš mít rozházené hormony…je toho spousta, asi bych to řešila s gynekologem a dokopala ho k tomu aby tě řádně vyšetřil, nebo poradil co můžeš zkusit, nebo ať tě obvodní někam pošle. Pak jedině na pohotovost (záleží co je tam za personál),ale když jsem měla nějaký problém, tak udělali všemožná vyšetření (a nakonec to stejně nic nebylo) ale stokrát radši s prdem, než to nechat zajít daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
6.2.22 16:40

@Jay-zee děkuju za vaši reakci. v zari minuleho roku jsem podstoupila umele preruseni tehotenstvi pilulkou… ale od te doby bylo mnoho kontrol u kterych mi rekli ze vse v poradku. problemy mi zacli az v prosinci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
6.2.22 16:43

@sarinkos v tom případě bych se obrátila na gynekologa a pokud by k tomu přistupoval jako k banalite, tak bych uvažovala nad změnou dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
6.2.22 18:36

@Jay-zee asi ta zmena bude nutna no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie