Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No nevím, jestli se ti spíše nerozjíždí menstruace… špinění a teď už i trochu krev
To se mi zdá být nějak dlouho na hnízdění. Ale třeba bude mít někdo podobnou zkušenost.
Napadá mě, nemůžeš sem dát fotky toho ducha? Kolikrát mají ženy pocit, že tam něco je a ono nic ![]()
@Barevné klubíčko píše: Více
Určitě mužů.
Na netu jsem četla, že v 5 týdnu může žena špinit, ale je to jen internet.
@NikolDH píše: Více
No tak to je hodně slabé… Nejspíš se ti rozjíždí menstruace. Mohlo to být biochemické. Jako možná z toho ještě něco bude, ale spíš počítej s tím, že to nejspíš nevyšlo. Tak třeba příště ![]()
@Anonymní píše: Více
Mám to samé. Měla jsem od 11 dpo do 16dpo špinění jeden den i lehké krvácení ale takové nárazové jenom a už nic. Duch na testu od pondělí stejný. Čekám do pátku na výsledek krve.
Je mi k večeru nevolno, pobolívá mě břicho, pnou mi prsa, mám nonstop chuť na bílou čokoládu. (mimochodem nikdy jsem jí nejedla)
Na ultrazvuku jsem v pondělí nic neměla. Úplně z toho šílím.
Snažíme se už asi 5-6let, 4 měsíce beru colstribegit a nic. ![]()
@Barevné klubíčko píše: Více
Uvidíme. Někdo má dálnici hned, někdo si musí počkat. Kdyby se mi rozjížděla menstruace, tak by podle mě netrval rozjezd 4 dny. Ale uvidíme, nějak to dopadne. Snad dobře 🙏
@NikolDH píše: Více
Já ti samozřejmě nechci brát naději
Ale 17DPO… To už jsem měla dálnici. Ty máš opravdu mini dušíky… Navíc hnízdění 3 dny? A ještě když už to teď přechází do krve
nevím… Určitě dej vědět ![]()
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Dnes jsem asi 17 DPO a od 14 DPO jednou denně lehce po utření zaspinim. Dnes byla i trocha světle krve. Testy dělaný Ob den, kdy dušík pomalinku sílí. Dnes je čárka vidět už i pouhým okem. Vím, že to chce čas, ale asi se zblázním Může se jednat o hnizdeni? Dle testů vím, kdy byla ovulka. Někdo podobné zkušenosti a dopadlo to dobře?