Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s tím, že byste začali špinit po těžkém tréninku v posilovně třeba? Nevím jestli to s tím tedy souvisí, ale druhý den sem nečekaně nezačala špinit a trvá to už druhý den k tomu mě bolí i podbrisko. Ms mám dostat až za týden, říkala jsem si že to bude třeba ono ale pořád nic ☹️️ antikoncepci žádnou neberu, ale těhotná nejsem. Mám na děloze křečové žíly tak jestli je možné nějaké překrvení a z toho třeba špinění 🤦 děkuju sem z toho lehce na nervy.
No velmi těžká zátěž, spojená s překrvení a křečové žíly nejsou dobrá kombinace.
Domluv se s nějaký fyzioterapeutem/kou, aby se zamyslel/a a navrhl/a pro tebe takové cvičení, které povede k tomu co chceš, ale nebude ohrožovat tvoje zdraví.
Plus teda suplementuj hesperidin s diosiminem kvůli pevnosti cévních stěn - je to lepší než rutin. Buď ti to může doktor co diagnostikoval ty křečové žíly napsat v lékové kvalitě (detralex a spol) a nebo se to dá koupit jako potravinový doplněk v lekárnách.
jde o výtažek z kůry hořkých pomerančů a kromě cévních stěn to umí i pozitivně ovlivňovat krevní cukry a tuky, takže dobrý…
Ahoj, taky se mi to stávalo, pokud jsem posilovala břišní svaly. Musela jsem pak tyhle cvičení vynechávat. Taky mám křečáky a hlavně trpím na vysokou děložní sliznici, prý to je tím.