Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě 30 a mám to tak vždy poslední 3 dny a to už od 10 let kdy mi začala ms, nic se neděje;)
Příspěvek upraven 21.05.19 v 13:17
Jj, presne svetle nahnedly hlen…jen 1× denne..se ted moc pozoruju, ale kamoska byla na gyn. zakroku a nejak me to vydesilo
Ahoj, sice to sem nepatří, ale třeba někdo odpoví…
Já to mám opačně. První 2-3 dny hnědé špinění a pak teprve normální MS 2-3 dny a pak zas hnědé špinění. Celkem někdy až 10 dní. Je pravda, že jsem v tom správném
věku 45…
Nějaká zkušenost, rada???
Prosím anonym nebo smazat (stydím se
)
@Anonymní píše:
Ahoj, sice to sem nepatří, ale třeba někdo odpoví…
Já to mám opačně. První 2-3 dny hnědé špinění a pak teprve normální MS 2-3 dny a pak zas hnědé špinění. Celkem někdy až 10 dní. Je pravda, že jsem v tom správném![]()
věku 45…
Nějaká zkušenost, rada???
Prosím anonym nebo smazat (stydím se![]()
![]()
)
Je to úplně normální jen má ms slabý rozjezd ![]()
@brumi píše:
Je to úplně normální jen má ms slabý rozjezd
No celý život jsem to tak neměla. Hned od prvního dne klasické krvácení. To špinění mám až teď na,,stará kolena"
![]()
@Anonymní píše:
No celý život jsem to tak neměla. Hned od prvního dne klasické krvácení. To špinění mám až teď na,,stará kolena"![]()
Změna je život
, ale také to tak nemám od začátku, začalo mi to tak až po 30tinach
@Anonymní píše:
No celý život jsem to tak neměla. Hned od prvního dne klasické krvácení. To špinění mám až teď na,,stará kolena"![]()
Tak já to mám zas přesně na opak- jako náctiletá jsem měla první den jen hnědé špineni a až teď mám hned první den klasické krvácení.
Ahoj blby dotaz, ale chci se jen zeptat…jak to mate s ms? Ja treba 4 dny krvácení a 5.a 6.den mam spineni, resp.jen na papiru trochu hnede krve.. driv me preslo krvácení a slus…tohle mam tak pul roku.. na gyn jsem byla na prevenci, všechno dobry. Tal nevim jestli je to vekem..bude mi 40 a je to nejak hormonální…?!