Jak vám vyhovoval lactofeel?

Anonymní
20.5.19 19:09

Lactofeel

Ahoj holky. Jak vám vyhovoval lactofeel? Četla jsem příspěvek že obsahuje cukr a způsobuje mykozy. S ní jsem se lecila nedávno, tak mám strach ho použít. Chtěla jsem ho vyzkoušet místo vitagynu. Děkuji moc :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.5.19 20:46

Nevím jak to funguje, ale doporucil mi ho doktor na bakteriální infekci, jako první pomoc než bude hotová kultivace. Radši se poraď, já jsem taky určitý problémy řešila dostupnýma lekama a prd mi to pomohlo, musela jsem stejně k doktorovi.

• Citovat
  • Upravit
7188
20.5.19 20:47
@Anonymní píše:
Nevím jak to funguje, ale doporucil mi ho doktor na bakteriální infekci, jako první pomoc než bude hotová kultivace. Radši se poraď, já jsem taky určitý problémy řešila dostupnýma lekama a prd mi to pomohlo, musela jsem stejně k doktorovi.

Omylem anonym, hlásím se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
20.5.19 21:23

Já jsem je koupila na doporučení lékařky, kvůli častým zánětům a nevyhovuje mi, po aplikaci mě silně pálí. Trochu mě to mrzí, protože teď nevím co s celým balením. :( Mnohem víc mi pomáhá preventivně Gyntima - čípky.

• Citovat
  • Upravit
2520
21.5.19 01:09

Tak me zase silene palila Gyntima, ale priserne.. Lactofeel dobry, dokonce mi prijde ze mi na pocatek mykozy zabral..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí