Špinění před a po menstruaci

417
8.3.23 09:17

Špinění před a po menstruaci

Krásný den Všem… ;) Holky chci se zeptat…Jsem 8 měsíců po porodu.Ms mám každý měsíc ale mám to tak, že třeba 3-4 dny spinim pak 3 dny ms…Mela jsem to takhle i před 2.tehotenstvim ne pořád ale stalo se…
Ted naposled jsem začala spinit v den očekávané MS tzn 26.2 a spinila jsem3 dny. Takovy hnedy, růžový chvíli jo chvíli ne.Pak se spustila ms (ve stredu 1.3) ta byla do soboty. Mozna o trochu slabší než předchozí. A pondělí, úterý a i dneska mám po utreni(ne pokaždé takový růžový vytok jakoby spineni. Nekdy je to min růžové až takové krémové pak zase i úplně červená (ale jen malo) Opravdu trochu a ne pořád…Na preventivní prohlídce jsem byla pred měsícem kontrola v pořádku cytologie taky v pohodě…Objednala.jsem se na gyndu ted na 27.3 že se domluvim s doktorkou jestli třeba nenabereme hormony Kdyz vse ostatni je ok.To je jediny co mi napada ze by to. ohlo byt. Nicmene mi zajímá jestli ste to neměla taky nějaká tak? A případně jestli ste nebrala něco co Vam pomohlo? Že ste to řešily samy? Dekuji ;) ;) ;) Krásný den Všem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.3.23 09:50

Dobrý den,
tento problém řeším snad celý život. Nyní po třetím porodu snad nejhorší… špinění třeba přes týden. Už je mi 45 a už to nebudu řešit, jelikož všechny pokusy předtím selhaly. Půjdu se poradit, ale hormony již do sebe cpát nechci, nemělo to ani efekt :think:. Asi už si počkám na přechod 🤔. Jinak na kontroly chodím pravidelně vždy vše ok. S početím také nikdy žádný problém. Je to jen protivný :(

• Citovat
  • Upravit
3711
8.3.23 11:43

@Tereza2609 domluv se na 2.den cyklu, aby ti nabrala hormony. Asi budeš mit malo progesteronu. Ja to řeším uz leta letouci. Bez progesteronu prospinim celý měsíc. Hodně jsou progesterony na zavadeni, ale to me obtěžovalo v tom smyslu, že to pak vytyka samozřejmě ven, byť ten účinek to mělo. Ale beru ted přes rok orgametril, progesteron, ktery polykam a funguje to.
Pro anonymní - jestli nechceš furt do sebe cpat hormony a je ti 45,kdy už asi neplanujes děti, tak mě furt gyndarka „nuti“ do odebrani dělohy. Bylo by po špinění. Nechala by mi vajecniky, abych nesla do prechodu nebo nemusela brat hormony, ale ja se třeba tomu ještě dost bráním. Ale jen rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
8.3.23 14:00

@suzka1 Moc děkuji… ;) Kdybych za sebou neměla preventivní prohlídku a cytologii která dopadla v pohode pac nikdo nevolal tak bych asi fakt plasila..Ale takhle mě napadají opravdu že mám nějak rozhozeny hormony nebo nevím.. Uvidíme co mi řeknou.. ;)
A nevíte nebo nemáte vyzkoušené nějaké bylinkové čaje treba??? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
8.3.23 17:20

@Tereza2609 používala jsem drmek, ale z 28dni se mi zkratil cyklus na 21 dni. Jine bylinky jsem nepoužívala. Ale před týdnem jsem navštívila čínskou doktorku a ta pro me ma namichane bylinky, ale to uvidím až zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
8.3.23 20:28

@suzka1 Tak dej prosím dyztak vědět… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
8.3.23 20:33

@Tereza2609 ty taky, jak dopadnou krevní testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
9.3.23 08:59

@suzka1 určitě to budou hormony… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
16.3.23 07:46

Ted jsem mela klid par dni nvm přesně kolik…A podle ms kalendáře jsem včera mela. ovulaci…A už včera večer se mi zdálo po utreni trochu že něco vidím. A dnes ráno zase trochu spineni.Jako fakt malinko zase takové béžová růžové trochu… :zed: :lol: Tak ja uz nevím. Nejak si neuvědomují že bych někdy spinila při ovulaci nebo po ní… :nevim: :roll: :D Zacinamncim dal tím věřit že to fakt budou hormony…Kdyz preventivku i s cytologii mám za sebou před 2 mesicema a byla ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí