Špinění před ms Bez bolesti

Anonymní
3.3.22 08:17

Špinění před ms Bez bolesti

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli se to také někomu nestalo než půjdu k Dr má dovolenou takže až příští tyden. HA neberu a o miminko se nesnažíme ms mám dostat cca 9.3… s přítelem jsme si objednali z netu “hračku” 23.2 jsme si udělali hezky večer sex zkusili jsme “hračku” všechno v pohodě ale 24.2 ráno jsem začala špinit byl to poslední den ovulace tak jsem si myslela ze je to špineni z ovu ale už špinim 8 den není to na vložkou jen když se utřu. Během dne to zmizí a třeba k večeru zase začnu špinit někdy jen hnědé špinění a někdy i slabě s krví. Břicho mě nebolí. Nevím jestli to muže být z té hračky nebo něco jiného. Před týdnem jsem začala užívat magnézium jelikož mám nedostatek železa mohlo by to byt i tím? Nikdy jsem tohle neřešila děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
3.3.22 08:26

Rozhozený cyklus, nemá smysl s tím hned chodit k lékaři. Pokud by se to v dalších cyklech opakovalo, tak tam zajdi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.22 15:25

Špinení a hormonální profil

Ahoj, mám místo menstruace jen špinění bez bolesti jenže jsem měla jít na hormonální profil 2-5 den menstruace. Mám tam zajít i tak při tom špinění? Mám celkové problémy a doktor má podezření na endometriozu, u doktora jsem byla 2 týdny zpět a vše bylo v pořádku až na to že mám problémy s cyklem. Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa