Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vydrž ty 3 měsíce, pokud se to neustálí, nejspíš to bude chtít něco s vyšší hladinou hormonů. Špinění obvykle vzniká, když HA nedokáže udržet tu potřebnou hladinu hormonu v těle.
@unuděná píše:
Vydrž ty 3 měsíce, pokud se to neustálí, nejspíš to bude chtít něco s vyšší hladinou hormonů. Špinění obvykle vzniká, když HA nedokáže udržet tu potřebnou hladinu hormonu v těle.
Dobře děkuji zkusím vydržet
Ta antikoncepce ti nesedí, chce to vyměnit. Jo a hlavně se při sexu chraň i jinak, nemusí ti blokovat ovulaci…
@Janli píše:
Ta antikoncepce ti nesedí, chce to vyměnit. Jo a hlavně se při sexu chraň i jinak, nemusí ti blokovat ovulaci…
Většinou s tebou v těch zdravotních věcech souhlasím, ale měnit HA po prvním platíčku mi přijde nesmysl. Tělo se potřebuje přizpůsobit, první plato dělá „potíže“ často, za měsíc může být vše ok.
@unuděná takže se mám chránit i jinak? V příbalovém letáku je, že se může vyskytovat krvaceni místo cyklus, ale to snad jsem chráněná či ne? ://
Ahoj holky, nedávno jsem začala brát svoji první antikoncepci a to konkrétně Zlyndu, doporučil mi ji gynekolog, že je nízkohormonální a šetrnější. Začala jsem brát normálně první den cyklu, menstruace byla trošku delší, ale pak dobrý. Jenomže teď v půlce platíčka jsem začala dost špinit a mít hodně “řídkou stolici” omlouvám se za ten výraz. Ale nevíte jestli se to zlepší nebo vaše zkušenosti?