Špinění v těhotenství v 5. týdnu

23.2.23 18:24

Špinění v těhotenství v 5 týdnů

:lol: Ahoj holky jsem v 5 týdnů těhotenství a před dvěma dny SME měli sex s manželem. Měla sem pak růžový výtok jenom ráno a pak nic. Teď mám hnědý ale hooodne světlý až spíše béžový omlouvám se za ten popis ale jenom když jdu na záchod. Jinak ráno sem si dělala ještě test a byl pozitivní může to být v pořádku nebo mám plašit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
148
23.2.23 19:05

Urcite nesexovat!
Stalo se mi to v minulem tehotenstvi, ktere bohuzel nedopadlo ve 23tt, ale mela jsem to co vy po sexu v 5-6tt, hned jsem dostala zakaz od doktora.

Nyni jsem v 11tt a vubec to se snoubencem nepokousime, proste posledni sex byl nekdy na novy rok a mame klid a musime si pomoci jinak 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11816
23.2.23 19:18

Může to být ok…je to tam teď vše hodně prokrvené…sexem jste to možná podráždilo nebo praskla nějaká žilka…a nebo to tím sexem vůbec být nemusí…každopádně až půjdeš k lékaři tak mu to řekni a uvidis co on na to..dobře doby bych se sexu asi vyhla…je to sice takhle že zacatku buď a nebo a většinou je prostě embrio vneporadku ale pokud by se to anhodou nepovedlo tak by sis to vyčítala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.23 20:01

@Vladusxx děkuji je to spíše takový béžový než hnědý a jenom většinou ráno. Jinam na zvracení po ránu je mi furt spát se mi chce pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.23 20:02

@Eliska1402 děkuji je to spíše takový béžový než hnědý a jenom většinou ráno. Jinam na zvracení po ránu je mi furt spát se mi chce pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.2.23 15:12

Určitě to řekni lékaři, ať se na tebe podívá. Já jsem měla sem tam špinění a dostala jsem na to Utrogestan pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.23 18:36

Holky tak sem byla na pohotovost podle menstruace 4+6 a nebylo tam nic vidět brali mě HCG tak uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.2.23 18:39

@ZuzanaBartonova17 držím palce, ať je vše v pořádku, pak dej vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.23 19:57

@Hann298 tak prej mám vysoký hormon hcg ale že se diví že tam nic neviděla když je to tak vysoký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.2.23 20:06

@ZuzanaBartonova17

Já být tebou, tak se zítra zavolám ke gynekoložce/gynekologovi s tím, jaký máš problém a s tím, co ti zjistili na pohotovosti. Třeba se tam jen blbě dívala, že nic neviděla, kdo ví. 4. týden je dost brzy, me brala až v 6. týdnu, že dřív to nemá smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.23 20:11

@Hann298 mám tam prej dojít znovu v úterý na hcg hormon na lačno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.23 20:11

Tak holky dneska jdu s kontroly podle ms 5+1 a v neděli hodnoty 2400 a dneska 4400 a byl viděn gestacni váček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.3.23 07:24

No to je krásný, a to špinění už je Ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.23 15:24

@Hann298 jo to už přešlo úplně

• načítám...