Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky jsem v 5 týdnů těhotenství a před dvěma dny SME měli sex s manželem. Měla sem pak růžový výtok jenom ráno a pak nic. Teď mám hnědý ale hooodne světlý až spíše béžový omlouvám se za ten popis ale jenom když jdu na záchod. Jinak ráno sem si dělala ještě test a byl pozitivní může to být v pořádku nebo mám plašit?
Urcite nesexovat!
Stalo se mi to v minulem tehotenstvi, ktere bohuzel nedopadlo ve 23tt, ale mela jsem to co vy po sexu v 5-6tt, hned jsem dostala zakaz od doktora.
Nyni jsem v 11tt a vubec to se snoubencem nepokousime, proste posledni sex byl nekdy na novy rok a mame klid a musime si pomoci jinak ![]()
Může to být ok…je to tam teď vše hodně prokrvené…sexem jste to možná podráždilo nebo praskla nějaká žilka…a nebo to tím sexem vůbec být nemusí…každopádně až půjdeš k lékaři tak mu to řekni a uvidis co on na to..dobře doby bych se sexu asi vyhla…je to sice takhle že zacatku buď a nebo a většinou je prostě embrio vneporadku ale pokud by se to anhodou nepovedlo tak by sis to vyčítala…
@Vladusxx děkuji je to spíše takový béžový než hnědý a jenom většinou ráno. Jinam na zvracení po ránu je mi furt spát se mi chce pořád
@Eliska1402 děkuji je to spíše takový béžový než hnědý a jenom většinou ráno. Jinam na zvracení po ránu je mi furt spát se mi chce pořád
Určitě to řekni lékaři, ať se na tebe podívá. Já jsem měla sem tam špinění a dostala jsem na to Utrogestan pro jistotu.
Holky tak sem byla na pohotovost podle menstruace 4+6 a nebylo tam nic vidět brali mě HCG tak uvidím
@ZuzanaBartonova17 držím palce, ať je vše v pořádku, pak dej vědět
@Hann298 tak prej mám vysoký hormon hcg ale že se diví že tam nic neviděla když je to tak vysoký
Já být tebou, tak se zítra zavolám ke gynekoložce/gynekologovi s tím, jaký máš problém a s tím, co ti zjistili na pohotovosti. Třeba se tam jen blbě dívala, že nic neviděla, kdo ví. 4. týden je dost brzy, me brala až v 6. týdnu, že dřív to nemá smysl
@Hann298 mám tam prej dojít znovu v úterý na hcg hormon na lačno
Tak holky dneska jdu s kontroly podle ms 5+1 a v neděli hodnoty 2400 a dneska 4400 a byl viděn gestacni váček