Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj asi půl roku beru ha, nikdy žádný problém, až teď.. Beru druhé platicko zasebou a za týden ho doberu. Ale už týden spinim, někdy víc někdy míň.. Vždy když jsem spojila 2 platicka bylo to v pohodě ale teď.. A zítra se mám po týdnu vidět konečně s přítelem a zrovna tohle.. Jak to zastavit? Nebo proč to spineni vůbec je..
Stalo se mi to, když jsem brala antinu druhy mesic, doktor mi řekl, že to normální není a moje mamka mi tvrdila, že se moc pozoruju.
pro jistotu bych zašla k dr.
Co beres za antiko? Ja ted ctvrty mesic zoely a moc mi nesedi (unava, podrazdenost…) a tenhle mesic taky spinim. Priznaky se tak nejak mesic od mesice stupnuji. Nic jsem nespojovala, beru ji pravidelne, ale proste mi nesedla. Jen co doberu nakoupena dve platicka, mazu k doktorce ji zmenit ![]()
Ja mám Femoden, ale několikrat jsem to spojila a v pohodě, až teď.. No zkusím zavolat i k dr.. Právě jsem pořád čekala jestli to ustane ale už je to týden a nic. ![]()
Byt tebou davala bych pri sexu pozor. Kamoska spinila a ted maji mesicni princeznu ![]()
Haha to jsi mě potěšila.. Snad nebude, jednu už totiž doma mám ![]()
Já bych to nepodceňovala.. také jsem si říkala, že to nic není.. i DR. mi to tak nějak potvrdila.. jen, že na to má vliv opravdu i to, jetstli ji beru kazdy den alespon v pribliznou dobu.. nicmene muze to byt predzvest i toho, ze ti HA nesedi a ze se telo zacina bourit..cetla jsem tu prispevek i od slecny, ktere zaclo spineni a koncilo to podezrenim na embolii…
Ahoj chtěla sem se zeptat, asi 5 let jsem brala antikoncepci Cilest… Vše v pořádku, pak jsem tři roky HS neuzivala a teď mám opět HS Cilest už 6 měsíc ji beru a od druhého měsíce mám problém se špiněním…nekdy malinko někdy víc, ale trvá to skoro celou dobu mezi klasickou menstruaci, už sem z toho nešťastná protože při špinění přítel nechce sex a já moc taky ne, nemám na to při tom chuť nehledě na to že jsem enormně unavená… Těhotenský test jsem si dělala cca před měsícem a negativní… Dekuju za odpověď
@Anonymní píše:
Ahoj chtěla sem se zeptat, asi 5 let jsem brala antikoncepci Cilest… Vše v pořádku, pak jsem tři roky HS neuzivala a teď mám opět HS Cilest už 6 měsíc ji beru a od druhého měsíce mám problém se špiněním…nekdy malinko někdy víc, ale trvá to skoro celou dobu mezi klasickou menstruaci, už sem z toho nešťastná protože při špinění přítel nechce sex a já moc taky ne, nemám na to při tom chuť nehledě na to že jsem enormně unavená… Těhotenský test jsem si dělala cca před měsícem a negativní… Dekuju za odpověď
Je na tebe slabá. Vyměnila bych HA.
Je na tebe opravdu slabá. Chce to změnit za jinou s trochu větším množstvím hormonů.Nic jiného nepomůže. Měla jsem to samé