Špinění celý první trimestr

Anonymní
18.7.25 22:24

Špinnění celý první trimestr

Ahoj holky, prosím máte někdo zkušenost se špiněním/ hnědým výtokem od 7tt celý první trimestr a vše dopadlo dobře? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.7.25 00:45

Ahoj, měla jsem, barva neco jako bílý kafe. Nic to nebylo, vše ok, žádný zánět🤷🏽‍♀️ ale trvalo to i 2trimestr. Až ve třetím to přestalo ze dne na den.

• Citovat
  • Upravit
14702
19.7.25 10:18

Ve druhém těhotenství jsem špinila (jasně červená krev, ale jen na intimku) od 5. tt do 12. tt. A to i přes Utrogestan a Ascorutin. Pak jsem krvácela jasnou krví od 17. tt. Ne nějak extrémně, ale víc než na intimku. Několikrát jsem byla u lékaře (vždy při zesílení krvácení), ale příčina nezjištěna. No a tak to pokračovalo do 21. tt, kdy mi odtekla plodovka. Ale dírka se zacelila, plodovka se doplnila a v 39 + 0 jsem porodila zdravou dceru. A od toho odtoku plodovky jsem už nekrvácela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3706
19.7.25 10:56

Ano, měla jsem hematom a celkově mam normálně nízkou hladinu progesteronu, takže jsem brala utrogestan asi až do 13tt. Jednou bylo zamlklé těhotenství, ale nebylo to způsobeno hematomem, prostě genetika, něco bylo špatně a srdicko se zastavilo ve 12tt. Další těhotenství i s hematomem a špiněním dopadlo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí