Splín z konce v práci

Anonymní
27.3.24 15:09

Splín z konce v práci

Ahoj,
chtěla bych se trochu vypovídat. Jsem 32 tt a v půlce dubna bych měla jít na mateřskou. Na miminko se moc těším, dlouho jsme se o něj snažili. Nicméně mě trochu předl splín z konce v práci. Nemám nějakou závratnou kariéru, že bych byla ředitelka, ale vedu svoje oddělení a hlavně mě moje práce moc baví, dalo by se říct, že je mým koníčkem. Máme v práci super kolektiv a já se každý den do práce těším. Vím, že se vrátím, ale stejně teď jak si pořádám věci a chystáme se vybrat někoho na moje místo, tak se cítím hrozně, protože opouštím místo, kde to mám moc ráda. Nějak si neumím představit, že už tam po půlce dubna už nepůjdu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2003
27.3.24 15:14

To je normální :D prostě konec jedné životní kapitoly a začátek nové, mnohem zajímavější :mrgreen:. Třeba si na mateřské na svou práci ani nevzpomeneš.. Anebo třeba ano a budeš ráda že se máš kam vrátit :) Můžeš svoje kolegy přece navštěvovat, když ti bude smutno, u nás to tak je obvyklé, pořád tu máme nějaká mimina na pracovišti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
27.3.24 15:56

Já se cítila stejně a po rodičovské taky, ale opačně :D, nechtělo se mi od dítěte a první cestu do práce jsem probrečela a to jsem se nemohla dočkat. U mě to byla ale v obou případech velmi krátká chvíle, přeju ti, ať to také zvládneš rychle, je to změna, no… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
27.3.24 16:21

Spíš bych vám chtěla pogratulovat! Je to výjimečná situace, když se člověk netěší „z práce“ ale „do práce“. Berte odchod na mateřskou trochu jako dovolenou (s velmi napínavým programem :cert: ), no a po téhle zajímavé pauze, která vás zocelí a přinese i nové schopnosti do práce, se do zaměstnání vrátíte. Až se mimi narodí a uvdíte, jak se s ním sžíváte, můžete si domluvit třeba krátký úvazek, kdyby se vám opravdu moc stýskalo - to zaměstnavatel jistě rád uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí