Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
kamionem po evropě, máme doma z manžovo dětství, už v polorozpadlém stavu, ale hrajeme. poradím jen název, kde by se dalo sehnat nebo zda se vyrábí nějaká zmodernizovaná verze, neporadím ![]()
Je to opravdu kamionem po Evropě a zdá se mi, že jsem zahlédla v hračkárně novou verzi této hry. Jak se jmenuje ta nová, ale netuším.
Moc Vám děkuji za rychlé reakce ![]()
A kde bych mohla koupit novou verzi? Dáte mi prosím odkaz?
Zadala jsem špatnou adresu omlouvám se.
Příspěvek upraven 04.09.10 v 15:25
Tak ta adresa je nějaká špatná nějak mi to nejde zadat nebo co.Prostě si zadej na seznamu název stolní hra kamionem po evropě a najeď na třetí stránku.Je to čtvrtý odkaz od shora tak snad to najdeš.Je tam napsáno svět her.
Ahoj. Tady se ví všechno, a tak chci zkusit jeden zoufalý pokus. Tak před dvaceti lety jsem měla hru, zkusím ji popsat, jestli si někdo nevzpomenete, co to mohlo být. Hra byla něco se zoo. Plánek byl rozkládací, tři A4 vedle sebe, byla pro maximálně tři osoby. Každý hráč měl figurku a hromádku kartiček, byly na nich názvy zvířat. Kartičky byly barevné, červená, modrá, žlutá, každý hráč měl svojí barvu. Postupovalo se po hracím plánu, a nějak každý mohl někdy obrátit kartičku a když pak stoupl na zvíře a měl tu kartičku, tak bylo jeho. Kartička se dala pod zvíře do takového chlívečku. Jelo se pořád dokola, dokud nebyly obsazená všechna zvířata, pak se spočítalo, kdo kolik má. Akorát nevím, jestli se házelo kostkou nebo jak se jelo. A kdy se obracely ty kartičky. Nevzpomenete si někdo prosím? Na cokoliv, název, pravidla… Díky!
Milé maminky, sháním deskovou společenskou hru - nevím jak se jmenovala je pravda, že jsem jí viděla a hrála u kamarádky před 20 lety. Jednalo se tam o tom, že bylo asi 5 kamionu, každý jiné barvy a kartičky s nakládkami a vykládkami kam má ten kamion jet. Poradíte mi?