Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,prosím o radu.Našemu synovi v listopadu bude rok a tak s manželem přemýšlíme co mu koupit k narozeninám…vůbec nemám představu,tak jestli máte tipy,tak budu ráda…
díky moc.
Já jsem samuelkovi koupila v ikei prolézací tunel
myslím, že se s ním vyřádí… no ale není to vše ![]()
to by se mu asi líbilo a jak je asi velkej?Nemáme moc velký byt.
no dostprolezu jím i já a když jsem uvnitř nejsem vidět, ale dá se uskladnit úplně luxusně
za chvilku je z něj placka ![]()
Synovi jsme koupili odrážecí autíčko v nejmenší velikosti: http://www.babyveci.cz/detail.php?…. Super hračka, dosud stále v kurzu (2,5 roku). Radka
my jsme kupovali skákacího koníka Rodi. ale ještě chvilku nám ležel v pokoji, než mu klárka přišla na chuť… ale zase slouží dodnes, tedy do 4 let.
My kupovali k prvním narozeninám vkladácí žirafu a hrací hrnec od FP a docela si s tím vyhraje. Nejvíc se mu líbí ty průhledné kostky se zvířátky, co se strkají do té žirafy.
Starší dostal sadu stan + tunel z Globusu, sekačku na zahradu a housenku na provázku. Mladší dostal obyčejné odrážecí autíčko z Tesca, dřevěné „puzzle“, k vánocům pak „tobogán“ žirafu od FP a autosedačku 9-18 kg ![]()
mně se strašně líbí ty aktivní hrací stolečky. Líbil se mi od Chicco, ale dělá ho i Fisher Price a možná i někdo jiný. U syna jsem to objevila pozdě, kdy už nemělo smysl takovou hračku kupovat, bylo by to jen na chvíli, ale určitě ho pořídím druhému dítku.
Brusek píše:
mně se strašně líbí ty aktivní hrací stolečky. Líbil se mi od Chicco, ale dělá ho i Fisher Price a možná i někdo jiný. U syna jsem to objevila pozdě, kdy už nemělo smysl takovou hračku kupovat, bylo by to jen na chvíli, ale určitě ho pořídím druhému dítku.
jeden máme doma aktivní stoleček od FP a musím říct, že je to hodně záslužná hračka
deska se dá otočit na jedné straně je spousta aktivit a na druhé je deska jako pro skládání lega a pod deskou je prostor kde jsou kosty, které jsou strašlivě podobné legu primu!!
to je také suprový dárek!!
![]()
A ještě jsem chtěla doda, při výběru odrážecích autíček dávejte velký pozor na stbilitu, jí osobně synovi něco takového nikdy nekoupím(až bude větší pořídíme odrážedlo) ale mám k tomu velký důvod, mámina kamarádka má syna ted už mu jsou 4 roky, ale před 2,5 lety jel na takovémto odrážecím autíčku a zničeho nic se převrátil, měl velmi ošklivý úraz hlavy(6 stehů na čele) prokousnutý ret skrz nasrkz, adva mléčné zuby vyražené… Po takovéhle zkušenosti bych se opravdu bála. Ale kdo neviděl nepochopí, byla to fakt hrůza!! za mě tedy nepořizujte odrážecí autíčka jsou nebezpečná a když už je pořídíte pořidte k nim i helmu!!!! to samé si myslím o plastových tříkolkách a podobných vozítkách!!
Michaelakkk píše:
Já jsem samuelkovi koupila v ikei prolézací tunelmyslím, že se s ním vyřádí… no ale není to vše
Nad tím taky přemýšlím
jinak jsme koupili židličku,pár hraček od 1 roku.Našeho Bobina stejně nakonec baví kelímek a časopis na škubání ![]()