Jaký dárek pro roční dítě?

3200
27.8.10 23:33

jaký dárek pro roční dítě?

Ahoj holky,prosím o radu.Našemu synovi v listopadu bude rok a tak s manželem přemýšlíme co mu koupit k narozeninám…vůbec nemám představu,tak jestli máte tipy,tak budu ráda… :-D díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
27.8.10 23:35

Já jsem samuelkovi koupila v ikei prolézací tunel :-) myslím, že se s ním vyřádí… no ale není to vše :-)

• Citovat
  • Upravit
3200
27.8.10 23:38

to by se mu asi líbilo a jak je asi velkej?Nemáme moc velký byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
27.8.10 23:50

no dostprolezu jím i já a když jsem uvnitř nejsem vidět, ale dá se uskladnit úplně luxusně :-) za chvilku je z něj placka :-)

• Citovat
  • Upravit
3200
27.8.10 23:52

dík za tip,mrknu se tam až tam pojedu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
27.8.10 23:53
kecačka píše:
dík za tip,mrknu se tam až tam pojedu
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
kolopolo
27.8.10 23:55

Synovi jsme koupili odrážecí autíčko v nejmenší velikosti: http://www.babyveci.cz/detail.php?…. Super hračka, dosud stále v kurzu (2,5 roku). Radka

• Citovat
  • Upravit
21958
28.8.10 08:13

my jsme kupovali skákacího koníka Rodi. ale ještě chvilku nám ležel v pokoji, než mu klárka přišla na chuť… ale zase slouží dodnes, tedy do 4 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
28.8.10 08:16

My kupovali k prvním narozeninám vkladácí žirafu a hrací hrnec od FP a docela si s tím vyhraje. Nejvíc se mu líbí ty průhledné kostky se zvířátky, co se strkají do té žirafy.

• Citovat
  • Upravit
9645
28.8.10 08:25

Hlasuju pro stan a tunel :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11346
28.8.10 10:45

Starší dostal sadu stan + tunel z Globusu, sekačku na zahradu a housenku na provázku. Mladší dostal obyčejné odrážecí autíčko z Tesca, dřevěné „puzzle“, k vánocům pak „tobogán“ žirafu od FP a autosedačku 9-18 kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
28.8.10 11:40

mně se strašně líbí ty aktivní hrací stolečky. Líbil se mi od Chicco, ale dělá ho i Fisher Price a možná i někdo jiný. U syna jsem to objevila pozdě, kdy už nemělo smysl takovou hračku kupovat, bylo by to jen na chvíli, ale určitě ho pořídím druhému dítku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
28.8.10 12:56
Brusek píše:
mně se strašně líbí ty aktivní hrací stolečky. Líbil se mi od Chicco, ale dělá ho i Fisher Price a možná i někdo jiný. U syna jsem to objevila pozdě, kdy už nemělo smysl takovou hračku kupovat, bylo by to jen na chvíli, ale určitě ho pořídím druhému dítku.

jeden máme doma aktivní stoleček od FP a musím říct, že je to hodně záslužná hračka :-) deska se dá otočit na jedné straně je spousta aktivit a na druhé je deska jako pro skládání lega a pod deskou je prostor kde jsou kosty, které jsou strašlivě podobné legu primu!! :-) to je také suprový dárek!! :-) :palec:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
28.8.10 13:02

A ještě jsem chtěla doda, při výběru odrážecích autíček dávejte velký pozor na stbilitu, jí osobně synovi něco takového nikdy nekoupím(až bude větší pořídíme odrážedlo) ale mám k tomu velký důvod, mámina kamarádka má syna ted už mu jsou 4 roky, ale před 2,5 lety jel na takovémto odrážecím autíčku a zničeho nic se převrátil, měl velmi ošklivý úraz hlavy(6 stehů na čele) prokousnutý ret skrz nasrkz, adva mléčné zuby vyražené… Po takovéhle zkušenosti bych se opravdu bála. Ale kdo neviděl nepochopí, byla to fakt hrůza!! za mě tedy nepořizujte odrážecí autíčka jsou nebezpečná a když už je pořídíte pořidte k nim i helmu!!!! to samé si myslím o plastových tříkolkách a podobných vozítkách!!

• Citovat
  • Upravit
25324
28.8.10 20:33
Michaelakkk píše:
Já jsem samuelkovi koupila v ikei prolézací tunel :-) myslím, že se s ním vyřádí… no ale není to vše :-)

Nad tím taky přemýšlím :think: jinak jsme koupili židličku,pár hraček od 1 roku.Našeho Bobina stejně nakonec baví kelímek a časopis na škubání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný