Narozky - čerstvá mamča, jaký dárek?

195
24.8.10 07:42

Narozky-čerstvá mamča

Jdeme na oslavu narozenin kamarádky, která má 3měsíční mimčo. Vůbec, ale naprosto vůbec nevíme, co koupit :-(. Říkali jsme si, že koupíme něco na mimčo, ale zas jsou to její narozky, tak by to měl být dárek pro ní.
No prostě vůbec netušíme, po čem čerstvá mamča touží :mrgreen: :mrgreen:. Nemáte někdo tip? Dík :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
902
24.8.10 08:04

No, pokud je to tvá kamarádka, tak jí přece znáš a víš, co jí udělá radost. Třeba by jí potěšilo, kdybys ji nebrala jako mamču, ale jako tu holku, která to byla před miminkem…nevím, tolik můj názor :-) Na miminko bych nic nekupovala, jedině „jen tak“, ale ne jako pro ní dárek!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
24.8.10 08:04

ahojky, těžko radit, já osobně bych určitě koupila něco pro maminku, když jsou to její narozky,ale určitě i pro mimi, protože to jí udělá radost, jako kdyby to bylo pro ni. asi nějaký hezký obleček na mimíska a něco osobního pro maminku, co má ráda, co ji baví, knížku, kosmetiku, cokoli. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
24.8.10 08:08

Kaatia, víš, po čem touží? po 8 hodinách spánku bez přerušení :mrgreen: :mrgreen: určitě kup něco pro ní a pokud jste ještě nebyli na návštěvě u mimča, tak jen tak nějakou drobnůstku pro mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
24.8.10 08:09

ahojky, jak už holky psaly, koupila bych něco drobného pro miminko (mamku to potěší), ale hlavní dárek pro maminku, jsou to její narozeniny, a já bych asi koupila nějaký poukaz třeba na kosmetiku, pedikuru nebo tak něco, bude to pro ní relax…a jako pravá kámoškají můžeš ještě pohlídat dítko aby si tam došla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
24.8.10 08:14

Týja: Ano, o tom mluvím, že nechci nic kupovat jen pro mimčo. Ona je spíš něco mezi bližší známou a vzdálenější kamarádkou :-D.
Nozu: Přemejšlela jsem, že bych ji pohlídala mimčo, ale to bych zas nemusela třeba přežít já :mrgreen: :mrgreen:.

V práci snad bude času dost, abych něco vymyslela :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.8.10 08:27

Já bych jí koupila určitě něco jen pro ní.Miminku drobnost jak píší holky.

Napadá mi fotorámeček na fotku z porodnice-tak jsem to řešila pro kamarádku já. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
24.8.10 08:28

Kaatia, svým dotazem jsi mi připomněla situaci, kdy kamarádka porodila holčičku, každý za ní chodil do porodnice, nosil dárky pro miminko a kamarádce nic.. Bylo vidět,že jí to mrzí. Já byla snad jedna z mála, co přinesla dárek i jí, přece jen pro ni ten porod nebyl zas tak jednoduchý…
Já myslím, že když jí přineseš cokoli, bude mít radost. :palec: Já kamarádce dávám často dekorace do bytu, vím, že je má ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
24.8.10 08:58

Já se teda přiznám, že když jsem nedávno měla narozeniny, chtěla jsem jen dárky pro mimi, pro sebe nic.Udělalo mi stokrát větší radost dostat pro mimi.Ale zas já jsem těhule, nemamina ještě, takže natěšená, možná to mají maminy už jinak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
24.8.10 08:59

Xangel, té mé kamarádce nedal nic za porod ani manžel…To zamrzí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
24.8.10 09:06

Ahoj,

ja vzdycky v tomto obdobi touzila po masazi. Klidne i jen 30 minut, ale proste me z toho vecneho noseni mimca a tahani autosedacky bolely zada. Hlidani je pri tom potreba jen na chvilku.

S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
24.8.10 09:24
abbee píše:
Xangel, té mé kamarádce nedal nic za porod ani manžel…To zamrzí. :nevim:

Mě taky ne. Co by mi měl jako dávat?
Důležitý je, že tam se mnou byl - to byl nejlepší dárek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
24.8.10 09:25

já měla narozeniny asi měsíc před porodem a většina dárků byla pro mrně… ale to mi nevadilo, já vlastně skoro nic nepotřebuju :-D

Po porodu mi všichni nosili nějaký jídlo a bylo to naprd, protože jsem měla zakázaný jíst :mrgreen: takže i když nosili něco pro mně a ne pro mimčo, bylo to k ničemu.

A teď opravdu nejvíc toužím, abych se mohla vyspat celou noc, ale to je tak nějak nesplnitelné. Takže za sebe doporučuju pohlídat dítě a k tomu nějakou tu kosmetiku, kadeřnici, nebo tak… A mě by ještě udělalo radost nějaké oblečení, protože jsem po porodu ještě dostatečně nezhubla… ale to se zase těžko kupuje, když nevíš velikost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
24.8.10 09:30
Shaniah píše:
Ahoj,

ja vzdycky v tomto obdobi touzila po masazi. Klidne i jen 30 minut, ale proste me z toho vecneho noseni mimca a tahani autosedacky bolely zada. Hlidani je pri tom potreba jen na chvilku.

S.

Výborný nápad, dárkový poukaz na masáž to asi vyhraje.
Děkuji všem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
24.8.10 09:40

RyBANA, za A) on tam s ní ani nebyl,za B) u nás má manžel/partner ve zvyku něco manželce/partnerce za porod dítěte dát, i kdyby to byla kytka. Mně to přijde hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný