Podprsenka pod svatební šaty

2282
22.8.10 14:20

Podprsenka pod svatební šaty

Ahojky, potřebuju poradit,jakou podprsenku pod svatební šaty.Jsou korzetové a normální podprda mi vzadu na zádech kouká.
Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Any11
22.8.10 14:34
Dolby píše:
Ahojky, potřebuju poradit,jakou podprsenku pod svatební šaty.Jsou korzetové a normální podprda mi vzadu na zádech kouká.
Děkuji za radu.

A musis ji mit? Ja v korzetovych podprdu nemela a to nemam zrovna male prsa. ;)

• Citovat
  • Upravit
11502
22.8.10 14:38

Ahoj, pokud nemáš velká prsa, tak vyzkoušej tuhle: http://www.aukro.cz/…d_b_113.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
22.8.10 14:41

Ahoj Dolby, já měla podprsenku bez ramínek a ten pásek na zádech jsem měla níž něž normálně, takže nic nekoukalo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
22.8.10 15:08

já neměla žádnou - v salonu mi dopředu všili takové košíčky - taky jsem měla korzetové šaty a v salonu mi tohle řešení doporučili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
22.8.10 15:41

Ahoj,
neporadím ti, přímo jakou podprsenku, ale dneska mi bylo připomenuto jedno videjko týkající se samotného vybírání podrprsenek.
Snad to nebude bráno jako reklama, ale doporučuji ke shlédnutí. Opravdu to stojí za to! :palec:
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
22.8.10 15:42

já jsem měla v korzetu všité košíčky ze staré podprsenky - dávala mi je tam švadlena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
22.8.10 16:29

ahoj, také mě čeká svatba a myslím si,že to zvládnu bez podprsenky,mam také korzet a měl by prsa podržet - doufám. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.8.10 16:44

Ahoj,jsou na to speciální podprsenky,které se zapínají na břiše.Kdybys chtěla,mám jednu ze svatby,měla jsem jí jen jednou na sobě.Kdyžtak mi napiš SZ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
22.8.10 21:17

já taky v korzetových šatech neměla podprsenku a v poho.jediný čeho jsem si teda všimla,když jsem seděla tak mě fotograf zabral jakoby zezhora a nic moc pohled :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
22.8.10 22:17
Pettulle píše:
Ahoj, pokud nemáš velká prsa, tak vyzkoušej tuhle: http://www.aukro.cz/…d_b_113.html

Tohle vážně funguje a udrží se to na prsou??? 8-o Já bych měla strach, že se mi to odlepí a bude cestovat po břichu níž a níž… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
23.8.10 10:00

ale bacha - píšou tam, že není vhodné pro těhotné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
23.8.10 14:11

Já mám právě strach bez té podprdy.V šatech mám všité košíčky a jsou dělané na nošení nahoře bez,ale jistota je jistota.Asi to budu muset zvládnou bez ní,no :-? Já si nechám raději jako takovou malou pojistku našít ramínko za krk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný