Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nevím jestli vnímá vánoce jako takové, ale ozdobený stromeček je úžasný předmět na zkoumání ![]()
Já Vánoce miluju:)Hodně pro mě znamenají takové to kouzlo ..jsem z toho vždycky na měkko:)My Vánoce první se synem to mu byl měsíc pak rok a měsíc a to z toho rozum moc neměl dárky rozbaloval ale ještě moc nezájem…ale třeba blikátka v okně či na stromečku to jo to ho zajímalo i ozdoby
Dáečky ještě nemám ani jedena bdue to letos masakr už budou kluci dva…
JInak u manžela je zvykem že si na Váncoe vezmou babičku a tak domů u nás ne pro nás je to jen prostě rodina co žije normálně a to hodlám dodržovat,at se tchýně postaví třeba na hlavu…mají jiné zvyky pro ně vánoce nijak moc asi neznamenají a jsou pro ěm jako cizí ![]()
Ahoj, tak my budem mít už druhé Vánoce, ale vzhledem k tomu, že při prvních Vánocích bylo malému 19ct dní, tak se na tyhle vyloženě těšíme a stromeček zřejmě přivážeme na strop. Štědrý večer budeme trávit doma a na První svátek pojedeme k babičkám jako vždy.
Mé první dceři bylo na první vánoce 5 měsíců. Dárky ji pochopitelně nezajímaly. Ale zaujaly barevná blikající svetýlka na stromečku.
Vánoce, ale i jiné dny, jsme trávili většinou jen spolu, přítele víc zajímala hospoda. Teď mám nového přítele a čekáme v únoru miminko. Letošní vánoce budem trávit v Anglii,v září se tam stěhujem. Přítel tam žije už 8 let. Trávil s námi už loňské vánoce a byli to ty nejkrásnější. Je krásné, když cítíš,že s tebou partner je protože chce a né z povinosti.
ahojky, klárka je listopadová, takže první vánoce už má sebou ale ty totálně prospinkala:-), takže tyhle bereme jako její 1., už se těším, až si bude sama rozbalovat dárečky, na stromeček se budeme jezdit koukat k tchánovcům, protože už vidím jak ho malá bude pořád shazovat na sebe a skubat z nej ozdoby a akorát bych se zbytečně rozčilovala:-)
už přemýšlím že jí udelám speciální menu:-) aby to měla ze vší parádou, braborový salát s jogurtem a asi kuřecí plátek na přírodno, snad si pošmákne:-)
už mám koupené i vánoční šatičky a aby byla fešanda:-)
Miluju vánoce, miluju Štědrý den. Těším se na něj tak od 25. prosince. ![]()
Tak nám bylo 7 měsíců,ale největší úspěch měl na dárcích spíše papír,než dárek samotný.Jinak stroměček a světýlka,a prskavky. ![]()
Aladina píše:
Miluju vánoce, miluju Štědrý den. Těším se na něj tak od 25. prosince.
tak to jsme na tom stejně ![]()
No já jsem na tom stejně. Vždycky vyzdobím celý byt, v každém okně světýlka, nazdobený balkon. stromeček máme živou borovičku, krásně voní, světýlka a ozdobičky. DOpoledne jedeme k našim a odpoledne jdeme do Prahy se podívat na Mši. Letos to asi vynecháme a uděláme si štědrý den klidnější u babičky, pak večer u nás doma my tři a pak spíme u mých rodičů. Těším se jak se malé rozzáří očička až uvidí světýlka, stromeček a snad už poleze a bude si hovět pod stromečkem. Moc se na to těším. Vánoce vždycky prožívám a miluju je, těším se na ně zase hned jak se rozbalí dárečky, ale letoš budou mít zase takový ten krásný dětský nádech, zase budou mít to svoje kouzlo s malou. ![]()
Vždycky jsem vánoce milovala.Letos vánoce určitě slavit nebudeme.Nevim jak to udělat aby malej o nic nepřišel a le slavit tento den na to už nemám nervy
Kamčatko, můžu vědět proč je nebudete slavit?Ani kvůli malému?
Kamčo - jelikož jsem detektiv, vím, že u Vás slavit nechcete.
Je mi to moc líto. A myslím, že malý o Vánoce nepřijde. Ono to pro něj zas tak důležitý neí. Třeba je jednou slavit začnete. Třeba jiný den?
Aby to nevyznělo, že Tě sleduju. Načuhovala jsem dřív do jedné diskuse.
Na vánoce nás potkala velká tragedie.Myslím že kdo zná a kdo bude chtít zjistit co tak to zjistí viz muj profil.Víc asi netřeba psát.. ![]()
Já se vánoc tak strašně bojim že jenom si na to vzpomenu tak brečim.Vubec nevim jak to udělat.takle malé dítě ví stejně houby a žádné vánoce nijak neprožívá proto že dárky dostává pořád.
nevim zda pomuže slavit jinej den,přece jen je to zážitek kterej se vrací a budu ho mít před očima při každém podívání na stromeček.
Plánovala jsem že bych odjela někam kde se vánoce neslaví ale tady jsou k vidění stromečky už od listopadu takže to bych musela hodně našetřit a ani nevim zda je země kde se neslaví? ![]()
No za mě si myslim že dokud neni dítě ovlivněno školou že vánoce ani prožívat nemusí ale přece jen je to svátek hlavně pro děti i když nám vzal to nejcenější a pro nás to už navždy bude prokletej den
Ahoj holky, asi moc předčasné téma, ale jsem nemocná a nemám u sebe mojí berušku, tak dumám nad kde čím a napadly mě Vánoce. Letos to budou první, kdy budeme tři a strašně moc se na ně těším. Už pomalu schraňuju dárečky a plánuju jak to bude. Jak prožíváte Vánoce Vy? Jak je prožívá 9ti měsíční dítko? VNímí je?Trávíte Vánoce jako rodina sama nebo i s prarodiči? Děkuju za příspěvky.