Pánské hodinky

13142
25.8.10 10:51

Pánské hodinky

Milé maminky, moc Vás prosím o radu. Můj manžel bude mít kulaté narozeniny a já přemýšlím nad dárkem…ráda bych mu zakoupila hodinky. Budu moc vděčná za Vaše nápady a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19494
25.8.10 10:57
Anonymní píše:
Milé maminky, moc Vás prosím o radu. Můj manžel bude mít kulaté narozeniny a já přemýšlím nad dárkem…ráda bych mu zakoupila hodinky. Budu moc vděčná za Vaše nápady a rady.

Ahoj, ja nedavno kupovala tomu svemu taky hodinky a byl nadseny :-)

Kvalitni jsou treba Festiny http://www.hodinky.cz/festina/?… ale zalezi jestli chce treba vylozene sportovni nebo s nejakyma funkcema :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
25.8.10 11:51

CITIZEN.Sice drazsi ale jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.8.10 12:07

Předem si promysli, jestli by je vůbec nosil. Znám spoustu chlapů, co si vystačí s mobilem a hodinky maj leda v šuplíku. Jestliže ano, pak jaký má styl života. Jestli hodně sportuje, potápí se, jezdí stanovat, leze po horách nebo jestli často nosí oblek a hodily by se mu spíš nějaké elegantní. Koukala jsem, že poslední dobou jdou do módy zase cibuláče 8-o . Podle toho sportu bych pak volila třeba nějaké speciální funkce, určitě voděodolné, s kompasem…
Trochu to upřesni a taky kolik jsi ochotná za ně utratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
25.8.10 13:53

Záleží na tom, kolik do toho chceš investovat, to bych viděla jako odrazový můstek, a jestli by to měly být spíš oblekovky, nebo sportovní, jestli mají mít nějaké speciální funkce (třeba podle koníčků manžela).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
25.8.10 15:08

Kupovala jsem manželovi hodinky k třicetinám, věděla jsem, co se mu líbí a co musí umět. Padl mi do oka tenhle internetový obchod, kde jsem hodinky nakonec taky objednala. Mají tam velký výběr, tak můžeš mrknout pro inspiraci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
8.9.10 11:43

Hodinky jsou podle mě velmi osobní záležitost - určitě by si je měl vybrat sám (nebo musíš docela přesně vědět, co se mu líbí). Tam myslím s nějakým překvapením dost riskuješ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.2.12 20:32

Binární hodinky

Já jsem manželovi kupovala tyto:http://www.alza.cz/…-d298692.htm
má rád hodně originální kousky a tyhle LED-binární hodinky to přesně splňují:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
11.3.12 07:57

Zajdi primo do prodejny,tam ti poradi.ja taky kupovala ted priteli hodinky.pritel se v hodinkach vyzna,ale trefila jsem se a je nadseny…treba Casio hodinky jsou super…

• Citovat
  • Upravit
Květkulka
25.3.12 14:33

Janaxx ty jsou fakt dobrý:-) jak se na nich pozná, kolik je hodin?

• Citovat
  • Upravit
hodinarka
3.7.13 09:26

Casio

Ahoj holky, prosím nevíte, kde bych mohla v kamenném obchodě v Č. Budějovicích nebo Č. Krumlově vidět pánské hodinky CASIO G-shock GA 110 RG-1A??? Potřebovala bych je vidět „naživo“, co jsem koukala v krámech v ČB, tak zrovna tenhle typ nikde nemají, můžou mi je objednat, ale samozřejmě závazně… Jsou docela drahý, tak bych je radši nejdřív viděla… Díky

• Citovat
  • Upravit
3.7.13 11:18

Záleží na tom, kolik do nich chceš dát peněz a jaké povahy manžel je - jestli je obchodního typu, sportovního typu, elegán nebo ležérní elegán…
já jsem tomu svýmu kupovala tyhle:
 http://www.hodinky.cz/…0-1avef.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hodinarka
3.7.13 11:32

http://www.hodinky.cz/…10rg-1a.html

Tyhle má vybrané, ale já bych je chtěla nejdřív vidět právě „naživo“, než je objednám a to je ten problém… Nikde v krámě jsem je nenašla :-(

• Citovat
  • Upravit
1
7.10.21 16:04

Ahoj. Vánoce se blíží a přemýšlím, které hodinky manželovi koupit. Máte prosím nějaké oblíbené kvalitní značky a nebo máte zkušenosti s těmito Festina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
29.1.22 18:41

Můj muž nosí hodinky Longines, má takový čistý desing z koženým řemínkem, vypadají parádně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný