Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, nemáte prosím někdo doma tuto hru? Dnes jsem na ni na internetu náhodou narazila a tak mě zaujalo, že by jsme mohli logopedii cvičit hrou a bez nucení. Jak by jste ji hodnotili? Děkuji
Teda, otevírám s napětím pro jakou společnost je tahle hra určená ![]()
My jí máme, jsou tam kartičky na všechny souhlásky, popis jak se mají správně vyslovit a slova na procvičování od nejlehčích k nejtěžším, pak kartičky s úkoly na rozhýbání „pusy“, k tomu je herní plán a dítě musí plnit úkoly na který šlápne…
Já ji měla 1+1 zdarma - brala jsem s kamarádkou, jinak bych ji nekupovala, ta cena se mi zdá dost vysoká…pravidla jsme si trochu upravili, kluky baví to, že na konci vyhrajou něco dobrého, jinak by je to asi tolik nebralo ![]()
@jessikka píše:
Teda, otevírám s napětím pro jakou společnost je tahle hra určená
@jessikka píše:
Teda, otevírám s napětím pro jakou společnost je tahle hra určená
Pro děti, jako logopedické cvičení. ![]()
@Oskárek píše:
My jí máme, jsou tam kartičky na všechny souhlásky, popis jak se mají správně vyslovit a slova na procvičování od nejlehčích k nejtěžším, pak kartičky s úkoly na rozhýbání „pusy“, k tomu je herní plán a dítě musí plnit úkoly na který šlápne…Já ji měla 1+1 zdarma - brala jsem s kamarádkou, jinak bych ji nekupovala, ta cena se mi zdá dost vysoká…pravidla jsme si trochu upravili, kluky baví to, že na konci vyhrajou něco dobrého, jinak by je to asi tolik nebralo
To jsem si říkala právě taky, že bych ji vzala ještě s někym. Za těch 821,– se mi zdá fakt přehnaný. Jen mi šlo o to jestli i tak za to ta hra stojí.
Ahoj, obnovuji diskusi, protože uvažuji o koupi - nenapíšete někdo prosím osobní zkušenosti s touto hrou? Pomohla vám? Ptala jsem se na ní naší logopedky a nikdy prý o ní neslyšela a trochu mě mate, že jí nevytvořili logopedi, ale paní s profesí účetní (což ale samozřejmě nemusí být problém), tak nevím…?
Za případné reakce předem moc díky!
Obnovuji diskusi, jsou nějaké nové zkušenosti s touto hrou? Děkuji
Taky by mě zajímalo jestli to má nějaký výsledek? protože u nás se horší ji k něčemu donutit ![]()
Já hru objednala k vánocům, tak uvidíme co ji to dá. Hry jako je člověče nezlob se nebo pexeso ma rada, tak snad nám to nehodí na hlavu
Nelinka ho pochopila teprve předminulý týden, byla nemocná, nemohla do školky, tak jsme hrály celý dny. V lednu ji budou čtyři.
@lennel nám budou teprve v únor 3 roky, ale už mě štvě že nám každý říká že moc nemluví, ona sice mluví, ale rozumím ji jen já (občas) ![]()
Oživuji diskuzi. Jaké máte s hrou zkušenosti? Je možné pomocí této hry naučit syna správně vyslovovat R, Ř…?