Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Maminky potřebuji radu.jsem v rozvod. řízeni, spolu s manž. provozujeme hospodu, já mám ale jinou praci nedalo se vydržet to jeho podezdřivání a žarl. scény, dělám garanta a odpovědn. vedoucí, jenže manžel všechny penize co se vyděláji bere jen pro sebe mě nedá nic, a já se nebudu ponižovat, ted navic ten kus dobytka vyměnil zámek takže se tam nedostanu, hrozila sem mu že zavolám hygienu ale jen se směje že tam má známou. Už mě s něj vážně hrabe
Co doporučujete vy, díky
@michel 58 tak mu řekni, že pokud se bude dál chovat jak debil, zrušíš se jako grant, a pak může provozovat veřejné wc ![]()
@michel 58 píše:
Maminky potřebuji radu.jsem v rozvod. řízeni, spolu s manž. provozujeme hospodu, já mám ale jinou praci nedalo se vydržet to jeho podezdřivání a žarl. scény, dělám garanta a odpovědn. vedoucí, jenže manžel všechny penize co se vyděláji bere jen pro sebe mě nedá nic, a já se nebudu ponižovat, ted navic ten kus dobytka vyměnil zámek takže se tam nedostanu, hrozila sem mu že zavolám hygienu ale jen se směje že tam má známou. Už mě s něj vážně hrabe![]()
Co doporučujete vy, díky
Pokud děláš garanta a odpovědnou osobu, zodpovídáš za provoz. Stačí se odhlásit na živnostenském úřadě a on musí sehnat někoho jiného a nebo má po podnikání. Napřed bych ho na to upozornila a jestli se nevzpamatuje, tak to i udělala.