Společnost Digi tv
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Společnost Digi tv
Ahoj maminky ![]()
Máme „problémy“ s touhle společností, ani vám nebudu psát náš příběh, okopíruju to, co jsem včera napsala COI ![]()
Dobrý den.
Mám na Vás prosbu. Minulý rok jsme se s manželem zaregistrovali u společnosti Digi tv. Bylo to po 20.srpnu 2007. Zhruba za pár týdnů se nám ozvala operátorka, že se s námi brzy spojí technik ohledně zapojení přijímače Digi tv. Bohužel se nikdo neozval, až tak asi před dvěma měsíci letošního roku. Opakovalo se to samé se stejným, tedy, žádným výsledkem. Manžel se s Digi tv telefonicky spojil, a nějaká paní mu řekla, že to snad ani není možné a že je to tedy jejich ostuda, že můžeme čekat v brzké době nápravu a telefonát od technika. Od manželova telefonátu je to asi již tři týdny a opět nic.
Nově se registrovat nechceme, protože jejich loňská nabídka byla instalace a používání tři měsíce zdarma.
Prosím Vás tímto o radu, jak máme dále s touto společností komunikovat.
Děkuji, Zímová.
Jsme s manželem už docela dopálení, protože jeho bratr se zaregistroval minulý týden a do čtyř dnů měl přijímač nainstalovaný a u kamaráda totéž.
Jakou máte vy zkušenost ? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V zari jsme se zaregistrovali, cekali, v cervnu se nam ozvali a my uz je odmitli…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže nejsme sami… ![]()
Mi zatím přijímač pořád chceme, ale nehodláme se vzdát té jejich loňské nabídky s těmi výhodami (nám pořád loňská nabídka platí)…Teď se platí 250,– montáž a 260,– měsíčně už od začátku. O peníze nám nejde, nejsou to horentí sumy, ale o ten princip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj!
my tedy máme zkušenost dobrou, naštěstí. Volali jsme loni v září, operátorka nám sdělila, že je veliký zájem a, že to tedy může trvat déle. Nicméně do 3 týdnů nám to přijeli zapojit. Od té doby spokojenost ![]()
Ale tvé rozhořčení chápu, taky bych byla nasr..á
Já mám velice negativní zkušenost zase s Telefonicou. Pitomou linku (kvůli internetu) mi zapojovali přes 3 měsíce a ještě si účtovali neposkytnuté služby. Naštěstí jsme to vyřešili. Tak přeji pevné nervy
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nemluvím z vlastní zkušenosti, neb ještě nevyužíváme tuto variantu, Ale pár známých si nechali taktéž zřídit Digi TV a měli různé zkušenosti. V jedno případě, když se dlouho nic nedělo, tak tam kamarádka volala znovu a oni jí sdělili, že prý (před nějakou dobou - nevím konkrétně ) jim volala a objednávku zrušila - což nebyla pravda. V dalších případech si sami ( bylo to u více lidí v okolí ) lidičky sehnali technika který spolupracuje s Digi TV a ejhle zapojení proběhlo cca do týdne ( jak je vidět, všechno jde, ale člověk se musí o vše postarat sám.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
my se zaregistrovali stejně jako vy loni po 20.8. a 19.9.2006 tedy za tři týdny a něco jsme měli satelit. Švagrová volala tři týdny po nás a jí to přijeli montovat letos v březnu.
Přeju hodně úspěchu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my jsme se zaregistrovali, a udělat nám to přišel technik zhruba do 14 dnů. Ale jak nám to udělal, to nejde ani popsat
.Vůbec to na společném stožáru (kde mají i ostatní satelity) neutáhnul a protože bydlíme v bytovce, tak se ten talíř větrem otočil a narazil do společné antény (dokážete si představit ty problémy s ostatními nájemníky) Takže jsme to reklamovali a řekli jsme, že toho stejného nechceme. Ovšem dojel znovu ten stejný, že nám to tedy z té společné antény odstaní. Ovšem se mu šrouby protáčely, takže jsme to takto měli ještě asi týden. Pak jsme zavolali přímo na místní pobočku (popsali jsme o co jde) a odsud nám to přijel opravit nějaký vedoucí včetně opravy společné antény. Naistaloval nám to přímo do zdi na náš vlastní stožár a bylo po problému. Také nám řekl, že když bude chtít Digi TV někdo další, že se má přímo volat technikovi a né přes hlavní centrálu. Prý je to přes ty techniky o hodně rychlejší…Takže doporučuji: pohlídat si kam má v úmyslu Vám to nainstalovat a pozjišťovat si číslo přímo na technika a centrálu tak obejít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, a mi jsme se na to vykašlali, ať si trhnou, idioti… http://www.sirmi.ic.cz/smajl/152.gif
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to už starší diskuze, ale dneska mě taky nas*ali ![]()
Minulý pátek nám přestala jít Digi TV. Tak jsem tam volala, měla jsem zkusit pár věcí, nezabraly, tak prý někdo přijede, tak cca prý za týden. Týden uplynul, ticho po pěšině, tak tam dneska volám. Prý nám vymění celou tu krabku a paní nás kontaktovala, ale nedovolala se. Mají tam číslo na mě i na MM, volali teda MM, skryté číslo, což on nebere, takže jí to nevzal, nevěděl. Mně nevolal nikdo. Takže paní to zkusila jednou a už že se nedovolala, ani to víckrát nezkusila, zavolat zpátky se samo nedá. Tož chápete to?
![]()
Prý ta „služba“ tam kdesi přijede ve středu, ale kdy nás budou kontaktovat znovu se neví. Takže doufám, že dostaneme slevu, bo 14 dní nám nepůjde satelit a naše chyba to rozhodně není
Parchanti
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit