Stolní myčka nádobí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Stolní myčka nádobí
Ahoj.Může mi někdo prosím poradit,kolik čeho se vejde do stolní myčky? Rozměry mají všechny stejné,ale někteří výrobci píšou 4
y a někteří 6
nádobí. Co je myšleno 1
ou nádobí? Moc díky.
Pa pa J.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
nevejde se tam nic moc, je to určené na mytí nádobí starého mládence nebo v kanceláři, kde toho moc není. Sadou se myslí talíř na polívku, plochý talíř a dezertní (nevím přesně, ale nějak tak to bude).
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No my ji máme a jede každý den (na 4
y). Pokud nemáš náhradní nádobí nebo nechceš kupovat je to ideální. Není moc na kastroly. Menší se vejdou. Jestli budeš chtít, tak Ti můžu napsat co zítra budu mýt.
Mám špatnej odhad, a teď je myčka poloprázdná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hvězdičko,
to by bylo super.
Nám se totiž jiná do kuchyně ani nevejde.Už tak jsme dost řešili,jak se tam nají 5 lidí. Nakonec to půjde.
S tím,že pojede minimálně 1 denně počítám.I tak to bude úspora času i peněz. ![]()
Díky moc.Pa pa J.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jirabobes: jestli je vás 5, tak by i 45 pro vás byla malá. Spíš bych počítala, že budete mýt 2× denně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jé to neznám! Jak to vypadá? Jak to funguje, jaký jsou k tomu třeba rozvody vody a kanalizace?
Naše mini kuchyň po něčem takovém touží!!!!
NiKi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Niki
Tady máš odkaz.A je jich víc. ![]()
www.elektro-kuchyne.cz/…aktni-11795/?…|cena||
Pa pa J.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak přesně tu máme
Za kohoutek se koupí nástavec (kolem 150Kč) a z toho teče voda do myčky. (Někdy je to podobně s pračkou). A vypouštím do dřezu. Ale je víc možností. A je to na obrázcích v návodu.
Dnes se mi tam vešel menší hrnec (1,5 l), 3 dětské talíře, 2 mělké a 2 hluboké talíře, umělohmotný prkýnko, velká zavařovačka, 2 velké hrnky, 3 sklinky, 2 umělohmotný menší hrnečky,koš s příborama a v horní přihrádce 2 misky na polívku.
Fotku se mi sem nepodařilo dát. Je moc velká a neumím ji zmenšit.
Zájemcům pošlu mejlem.
Když je toho víc myju i dvakrát. Pokud se vám do kuchyně jiná nevejde tak je to lepší než mýt v ruce. Už bych neměnila. Jen až budou děti větší a víc jíst, tak nám asi bude malá. Kupovali jsme ji, když jsme bydleli v nájmu a nemohli dělat žádné úpravy.
Jediný co mi na ní vadí je, že po naplnění soli je 1 mytí šedý povlak. I když nikde sůl nevysypu a vše vyteklé utřu. Ale možná dělám něco špatně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
foto myčky
Zdravím a prosím zaslat na meil fotky stolní myčky,kolik se toho tam vejde atd.Mám pidi byt a nic jiného mě nezbývá asi.
děkuji předem
- Citovat
- Upravit
bez šedi
Nedávám do myčky sůl. existují tabletky 7 v 1 . To znamená i s leštidlem. Dávám 1/2 , protože je myčka malá. Nádobí se spolehlivě umyje i bez povlaku. Myčka si sice stěžuje, že nemá sůl. Na to nedbám.
![]()
- Citovat
- Upravit
My jsme (zatím) dva a máme stolní myčku od electroluxu - naprosto stačí, zapínám 1-2 týdně spíše jednou týdně - ale nedávám do ní hrnce, opravdu jenom talíře, příbory, misky, hrníčky a sklo. Zatím jsem s ní neměla vůbec žádný problém a vždy se všechno vešlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
4 sady nadobi nejsou nic moc… Doporucuju neco vetsiho
My mame na 12 a super. Vybirame vzdycky na heurece podle recenzi nebo tady jsou dobre rady http:/*****
*****edit admin- odkaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit