Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: VícePromiň, ale on tě normálně vydírá, protože přesně ví, že si to k tobě může dovolit. Jak jako, že si to s ním nechceš rozházet? Tady nejde přece o něho. To je tak ubohé vzít někomu psa jen z pomsty.
@Anonymní píše: Více
Někdy holt věci po dobrém nejdou, tak to na světě chodí. Mně vzít někdo psa, kterýho mám ráda, vlámu se mu na ten dvorek nebo, kde ho má ještě ten den. Pokud máš psa opravdu nahlášeného na svoje jméno a nechceš to udělat viz výše, jdi na policii, jak ti tu všichni radí, poněvadž se jedná o krádež. Zvíře je bráno jako majetek, bohužel.
Tak tohle je teda psychopat jak z učebnice psychiatrie. ![]()
@LiduNe píše: Více
Asi tak, kor když je venku, tak nemuze byt tezky ho tam sebrat.
Pe stál 3000 tak i kdyby ho platil on tak kde vzal 10 000? Pokud ho máš psaného na sebe je prostě tvůj a partner Tě ho ukradl takže na policii.
Ještě bych se stavila na veterinu, kde jste ho očkovali, a nechala si vystavit duplikát očkovacího průkazu/europasu.
V pondělí budu všechno zařizovat, zajdu teda i na veterinu. Jinak platil ho on, ale nemá žádnou kupní smlouvu, takže to by problém být neměl že?
Jediný, čím se brání je, že ji platil.
@j.a.n.i1
Jako nějak zkusit bych to taky mohla. Protože ji má na zahradě u rodičů, kde nikdo nebydlí. Jezdí je tam jen krmit..třeba by přeskočila plot.
Jediný problém je, že tam mají ještě jeho rodiče psa a to je hodně velký hlídač, ten by mě tam určitě nepustil.