Ex si vzal společného psa a chce za něj peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
242
13.12.24 22:36
@Anonymní píše: Více
Promiň, ale on tě normálně vydírá, protože přesně ví, že si to k tobě může dovolit. Jak jako, že si to s ním nechceš rozházet? Tady nejde přece o něho. To je tak ubohé vzít někomu psa jen z pomsty.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
14.12.24 07:07

Někdy holt věci po dobrém nejdou, tak to na světě chodí. Mně vzít někdo psa, kterýho mám ráda, vlámu se mu na ten dvorek nebo, kde ho má ještě ten den. Pokud máš psa opravdu nahlášeného na svoje jméno a nechceš to udělat viz výše, jdi na policii, jak ti tu všichni radí, poněvadž se jedná o krádež. Zvíře je bráno jako majetek, bohužel.

• Citovat
  • Upravit
543
14.12.24 07:20

Tak tohle je teda psychopat jak z učebnice psychiatrie. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
14.12.24 08:24
@LiduNe píše: Více

Asi tak, kor když je venku, tak nemuze byt tezky ho tam sebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
14.12.24 09:31

Pe stál 3000 tak i kdyby ho platil on tak kde vzal 10 000? Pokud ho máš psaného na sebe je prostě tvůj a partner Tě ho ukradl takže na policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
14.12.24 16:10

Ještě bych se stavila na veterinu, kde jste ho očkovali, a nechala si vystavit duplikát očkovacího průkazu/europasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.24 18:30

V pondělí budu všechno zařizovat, zajdu teda i na veterinu. Jinak platil ho on, ale nemá žádnou kupní smlouvu, takže to by problém být neměl že?
Jediný, čím se brání je, že ji platil.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.12.24 18:36

@j.a.n.i1
Jako nějak zkusit bych to taky mohla. Protože ji má na zahradě u rodičů, kde nikdo nebydlí. Jezdí je tam jen krmit..třeba by přeskočila plot.
Jediný problém je, že tam mají ještě jeho rodiče psa a to je hodně velký hlídač, ten by mě tam určitě nepustil.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný