Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj. Není tu někdo kdo by rád k moři, ale sám nemá odvahu vyrazit? Ráda bych k moři s dítětem 11 let -kluk. Autobusem. Nejel by někdo?
Já budu taky něco vymýšlet letos sama s dětma, pantáta nemůže, ale mám už nahlášenou dovolenou na pevný termín v práci.
@bobes píše:
Ahoj. Není tu někdo kdo by rád k moři, ale sám nemá odvahu vyrazit? Ráda bych k moři s dítětem 11 let -kluk. Autobusem. Nejel by někdo?
A kam?
Ahoj,
vím, že šance tady někoho najít je minimální, ale zkouším.
Mám dovolenou 10.-23.8. Bohužel nemám s kým jet. Jednolůžkové pokoje téměř nejsou.
Není někdo tady taky takový?
Ano, já. Je mi to už jedno, podle mě si sólo dovolenou daleko víc užiješ, takže letos poprvý jedu sama do Řecka. Jednolůžkový pokoje sice nejsou, tak si holt zaplatím dvoulůžák. Sháním přes booking, mám v plánu několik hotelů vystřídat. Není to zas taková pálka. Ale záleží jak jsi náročná. Já to pojala na punk jen s báglem, u moře nezmrznu, kdybych náhodou ubytko nesehnala a prostě budu alespoň pět dní žít ze dne na den. Absolutní svoboda, těším se moc.
@Azeretereza Já mám celkem stresovou práci, tak jsem chtěla klid a pohodu u moře.
Nabízí Thassos za 24 tisíc pro dva, all inclusive například. Krásný hotel u moře na týden.
@tzipora píše:
@Azeretereza Já mám celkem stresovou práci, tak jsem chtěla klid a pohodu u moře.Nabízí Thassos za 24 tisíc pro dva, all inclusive například. Krásný hotel u moře na týden.
Za tyhle peníze bych teda nejela. Je to podezřele málo. Předpokládám, že bus / trajekt?
@tzipora píše:
@Azeretereza Já mám celkem stresovou práci, tak jsem chtěla klid a pohodu u moře.Nabízí Thassos za 24 tisíc pro dva, all inclusive například. Krásný hotel u moře na týden.
To chápu, no. Já chci taky pohodičku, ale chci i něco vidět, když už tam budu. Pro jednoho je nejlepší booknout letenku a zarezervovat ubytko sama, podle mě. Vyjde tě to výrazně levněji než sama s cestovkou.
@Kockazvysocan píše:
Za tyhle peníze bych teda nejela. Je to podezřele málo. Předpokládám, že bus / trajekt?
Nepřijde mi to nějak podezřelý. Kdy jindy by měly bejt dovolený levný, než letos. Řecko je obecně dost levný. Já brala letenku za 1100, navíc jsem teda platila 300 za přebookování, protože jsem se unahlila
ale i tak za 1400 zpáteční letenka, počítám ubytko 1000/den, to je můj strop. No a nějaký peníze za jídlo a srandu. Paráda, počítám max. komplet 8000. Na pět dní. Byli jsme na Krétě, před pár lety, za 13000/hlava/snídaně+večeře. Týden.
@Azeretereza právě Řecko není levné ani letos a ještě téměř 100% možnost testování na hranicích ![]()
@stinga píše:
@Azeretereza právě Řecko není levné ani letos a ještě téměř 100% možnost testování na hranicích
Testování mě nějak netrápí. A není levný? Mě teda přijde. Resp. mezi cestovkama patří k levnějším. Nepočítám Egypt nebo Tunisko.
@Azeretereza píše:
Nepřijde mi to nějak podezřelý. Kdy jindy by měly bejt dovolený levný, než letos. Řecko je obecně dost levný. Já brala letenku za 1100, navíc jsem teda platila 300 za přebookování, protože jsem se unahlilaale i tak za 1400 zpáteční letenka, počítám ubytko 1000/den, to je můj strop. No a nějaký peníze za jídlo a srandu. Paráda, počítám max. komplet 8000. Na pět dní. Byli jsme na Krétě, před pár lety, za 13000/hlava/snídaně+večeře. Týden.
Řecko právě levné není a do tohohle bych nešla. To zavání nějakým překupníkem ze skleps, rozhodně ne renomovanou CK. A taky jak daleko to bude od moře? Jakou formou stravování? Apod. Za mě ne
@Kockazvysocan píše:
Letecky z Krakowa. Thassos je takhle teď levný.
@Kockazvysocan píše: Řecko právě levné není a do tohohle bych nešla. To zavání nějakým překupníkem ze skleps, rozhodně ne renomovanou CK. A taky jak daleko to bude od moře? Jakou formou stravování? Apod. Za mě ne
Byla jsem dneska v cestovce a videla jsem. Přišla jsem hledat parťáka a ne se handrkovat. ![]()
@Azeretereza Ještě nakonec pojedu jak ty sama přes booking.
Jaký vyhledávač letenek jsi prosím použila? Známá letí z Katowic do Athen za dvojku.