Spolucestující k moři?

534
16.5.17 11:47

spolucestující k moři ?

Ahoj. Není tu někdo kdo by rád k moři, ale sám nemá odvahu vyrazit? Ráda bych k moři s dítětem 11 let -kluk. Autobusem. Nejel by někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15177
16.5.17 11:57

Já budu taky něco vymýšlet letos sama s dětma, pantáta nemůže, ale mám už nahlášenou dovolenou na pevný termín v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
16.5.17 11:59
@bobes píše:
Ahoj. Není tu někdo kdo by rád k moři, ale sám nemá odvahu vyrazit? Ráda bych k moři s dítětem 11 let -kluk. Autobusem. Nejel by někdo?

A kam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
17.5.17 21:54

Kam to je na domluve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
24.7.20 10:52

Hledám spolucestující k moři

Ahoj,

vím, že šance tady někoho najít je minimální, ale zkouším.

Mám dovolenou 10.-23.8. Bohužel nemám s kým jet. Jednolůžkové pokoje téměř nejsou.

Není někdo tady taky takový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
24.7.20 11:06

Ano, já. Je mi to už jedno, podle mě si sólo dovolenou daleko víc užiješ, takže letos poprvý jedu sama do Řecka. Jednolůžkový pokoje sice nejsou, tak si holt zaplatím dvoulůžák. Sháním přes booking, mám v plánu několik hotelů vystřídat. Není to zas taková pálka. Ale záleží jak jsi náročná. Já to pojala na punk jen s báglem, u moře nezmrznu, kdybych náhodou ubytko nesehnala a prostě budu alespoň pět dní žít ze dne na den. Absolutní svoboda, těším se moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
24.7.20 11:19

@Azeretereza Já mám celkem stresovou práci, tak jsem chtěla klid a pohodu u moře. :) Nabízí Thassos za 24 tisíc pro dva, all inclusive například. Krásný hotel u moře na týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22569
24.7.20 11:23
@tzipora píše:
@Azeretereza Já mám celkem stresovou práci, tak jsem chtěla klid a pohodu u moře. :) Nabízí Thassos za 24 tisíc pro dva, all inclusive například. Krásný hotel u moře na týden.

Za tyhle peníze bych teda nejela. Je to podezřele málo. Předpokládám, že bus / trajekt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
24.7.20 11:40
@tzipora píše:
@Azeretereza Já mám celkem stresovou práci, tak jsem chtěla klid a pohodu u moře. :) Nabízí Thassos za 24 tisíc pro dva, all inclusive například. Krásný hotel u moře na týden.

To chápu, no. Já chci taky pohodičku, ale chci i něco vidět, když už tam budu. Pro jednoho je nejlepší booknout letenku a zarezervovat ubytko sama, podle mě. Vyjde tě to výrazně levněji než sama s cestovkou.

@Kockazvysocan píše:
Za tyhle peníze bych teda nejela. Je to podezřele málo. Předpokládám, že bus / trajekt?

Nepřijde mi to nějak podezřelý. Kdy jindy by měly bejt dovolený levný, než letos. Řecko je obecně dost levný. Já brala letenku za 1100, navíc jsem teda platila 300 za přebookování, protože jsem se unahlila :mrgreen: ale i tak za 1400 zpáteční letenka, počítám ubytko 1000/den, to je můj strop. No a nějaký peníze za jídlo a srandu. Paráda, počítám max. komplet 8000. Na pět dní. Byli jsme na Krétě, před pár lety, za 13000/hlava/snídaně+večeře. Týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80055
24.7.20 12:13

@Azeretereza právě Řecko není levné ani letos a ještě téměř 100% možnost testování na hranicích :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
24.7.20 12:25
@stinga píše:
@Azeretereza právě Řecko není levné ani letos a ještě téměř 100% možnost testování na hranicích :pocitac:

Testování mě nějak netrápí. A není levný? Mě teda přijde. Resp. mezi cestovkama patří k levnějším. Nepočítám Egypt nebo Tunisko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22569
24.7.20 12:26
@Azeretereza píše:
Nepřijde mi to nějak podezřelý. Kdy jindy by měly bejt dovolený levný, než letos. Řecko je obecně dost levný. Já brala letenku za 1100, navíc jsem teda platila 300 za přebookování, protože jsem se unahlila :mrgreen: ale i tak za 1400 zpáteční letenka, počítám ubytko 1000/den, to je můj strop. No a nějaký peníze za jídlo a srandu. Paráda, počítám max. komplet 8000. Na pět dní. Byli jsme na Krétě, před pár lety, za 13000/hlava/snídaně+večeře. Týden.

Řecko právě levné není a do tohohle bych nešla. To zavání nějakým překupníkem ze skleps, rozhodně ne renomovanou CK. A taky jak daleko to bude od moře? Jakou formou stravování? Apod. Za mě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
24.7.20 13:24
@Kockazvysocan píše:

Letecky z Krakowa. Thassos je takhle teď levný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
24.7.20 13:26
@Kockazvysocan píše: Řecko právě levné není a do tohohle bych nešla. To zavání nějakým překupníkem ze skleps, rozhodně ne renomovanou CK. A taky jak daleko to bude od moře? Jakou formou stravování? Apod. Za mě ne

Byla jsem dneska v cestovce a videla jsem. Přišla jsem hledat parťáka a ne se handrkovat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
24.7.20 13:28

@Azeretereza Ještě nakonec pojedu jak ty sama přes booking. :) Jaký vyhledávač letenek jsi prosím použila? Známá letí z Katowic do Athen za dvojku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí