Sponky do vlasů?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6050
28.4.15 14:37

Já bych ostříhala. Lepší, než aby to padalo do obličeje a navíc vlasy zhoustnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
28.4.15 14:38

Naše malá to měla úplně stejně, měla jsem z toho hrůzu, protože jsem si myslela, že nesnese na hlavě žádné čelenky, gumičky a sponečky už nikdy a já se těšila, až budeme zaplétat copánky, byla jsem z toho smutná :,(… dnes je nám 22 měsíců a máme doma parádnici, vše se změnilo kolem 20.měsíce, myslím, že bylo jen moc brzy, takže ofinku zastřihnout, ať neleze do očí a počkat :mavam:… jedíné, co nám vydrželo je to, že malá nesnese na hlavě kloboučky, šiltovky atd. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
28.4.15 14:39

Naše snesla sponky a culíky na dopo až ve školce ve 3,5. Pak šla radši k holiči. Teď ve čtyřech má zas období, kdy si vlasy nechává růst (nosí sukně, šaty, prostě chce být princezna), ale nevěřím, že to vydrží. Zas půjde na mikádo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
28.4.15 14:51

@verulicek Dcerka má 21 měs, je to téměř to stejné. Občas se mi podaří, když jí dám sponku u jídla, že se zabaví tím jídlem a nesundá ji hned. Nevím, kdy si zvykne, protože já se těšila, že budu mít holčičku s dlouhými vlásky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.4.15 14:56

My jsme začali dávat ve 2 a půl letech, a naučili ji, že si to sundávat nesmí, protože by si zkazila očička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24082
28.4.15 15:20
@verulicek píše:
Ahoj, obnovuji, malá má 13 měsíců, vzasy už celkem dlouhé, nechávám narůst..ale leze jí to do očí. Nesnese nic, co jí tam dám..gumičky, sponky, všechno sundává a nenechá si vysvětlit, že to tam má nechat. Přitom když najde gumičku nebo sponku, hned mi ji donese a dává si ji na hlavu. Ví, že tam patří, ale jakmile jí to tam dám, hned sundává. Asi mám na to malou trpělivost :nevim: odkdy vám děcka snesly mít něco na hlavě?

Tak já jsem taky dceří chtěla nechat narůst dlouhé vlasy, ale taky ve vlasech nic nesnesla a to až do 3,5 let. Pak nastoupila do státní školky a už občas chce čelenku či sponky. Ale i ve svých 4 letech raději chodí bez sponek a gumiček.

Takže jsem to dělala tak, že když byla menší, stříhala jsem ji, nyní ji stříháme pouze ofinu, aby ji nelezla do očí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
18.3.17 08:42

Ahoj,
mám trochu jiný dotaz - dceři jsou přes 2 roky a vlasy jí rostou hrozně divně, takže jí chci dávat sponky, aby to vypadalo trochu líp. Ale má jemné vlasy a sponky jí dost kloužou a padají. Nevíte náhodou, jestli neexistují nějaké sponky, které by držely líp? Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.17 08:48

Nevim jestli se jeste vubec delaji, ale za nas byly takovy celoplastovy se zoubkama po cele delce, takze lip drzely. U nas to ale vetsinou resime francouzskyma copankama (ktery teda na osmimesicnim miminu vypadaly desne vtipne), ktery chytnou i ty zrovna rostouci kratky vlasky po obvodu obliceje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
18.3.17 08:52

@CaravaggioDaMerisi Tak francouzský copánky s těmi jejími vlásky fakt nedám :D Já si říkala, že by mohly být nějaké zoubkované sponky, ale nikde v obchodě jsem si ničeho takového nevšimla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
18.3.17 09:01

@poppaea zobkove sponky jsem koupila dceri v albertu, krasne drzi vlasky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
18.3.17 09:26

@scentini Díky, tak se zkusím kouknout, snad něco seženu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
20.3.17 10:15
@scentini píše:
@poppaea zobkove sponky jsem koupila dceri v albertu, krasne drzi vlasky.

Ty máme také a jsou skvělé :palec:

• Citovat
  • Upravit
3332
26.3.17 20:35

@Jančakecalka @scentini Tak už jsem koupila ty z Alberta, jsou fakt bezva, díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.21 17:46

Kde mají krásné spony a sponky do vlasů, tak je myfeminity. Mám od nich sponky jak já, tak jsem je koupila i dcerce a je to úplně něco jiného než je k dostání v obchodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková