Můžu si vzít sukni? :/

Anonymní
4.6.11 17:43

můžu si vzít sukni?? :/

ahoj holky, myslite ze si muzu vzit sukni s mojima lejtkama a celkove nohama :roll: diky za nazor a proc anonymne? nechci aby moji znamy vedeli, snad chapete :think: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.6.11 17:44

a jeste jedna

• Citovat
  • Upravit
101606
4.6.11 17:45

Zcela upřímně - proč bys nemohla, co je na tvých nohách špatného? 8-o Mě přijdou naprosto normální ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.11 17:47

ja nevim pripadam mi ze mam desne tlusty lejtka :-( jsem po porodu 8mesicu a porad mam par kg navic a vubec nevim co si muzu dovolit a co ne :-?

• Citovat
  • Upravit
103
4.6.11 17:47

urcite, v tomhle vedru a veku uz nohy neresim..nikdo neni dokonaly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
4.6.11 17:49

taky mi prijdou v pohode, ja mam zase krecaky po druhym mimu, a neresim to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
4.6.11 17:49

Podle mě máš normální nohy a
sukni mít určitě můžeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
4.6.11 17:51

klidně máš nohy ok! neřeš to! a klidně si sukni vem! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.11 17:55

je holky tak díky, dnes jdu po dlouhy dobe s kamaradkou na vinecko tak bych chtela konecne taky trochu vypadat, nez porad jen s kocarkem a prebalovaci taskou :-) tak ze nemyslite ze mi tam budou cumet na moje lejtka? myslite ze jsme si to jen vsugerovala? porad taham pod vse elastaky abych je trochu schovala a mohla si presto vzit sukni ale dnes vtom vedru se mi je nechce brat :roll:

• Citovat
  • Upravit
50725
4.6.11 17:57

Já mám lýtka ještě horší, rodinný klenot bez šance je shodit nebo cokoli a sukni nosím. Zvlášť, když je vedro, by mě mohl celý svět políbit v řiť :huban: Ať si čumí na svoje lýtka, jestli mají hezčí a moje se jim nelíbí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725

Jinak podle mě máš lýtka normálně souměrné k nohám… :nevim: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606

Já bych řekla, že nikdo na lejtka koukat nebude (možná někdo jo, ale spíš, že se mu budou líbit), ale pokud chceš mít jistotu, tak si vem větší výstřih a všichni ti budou koukat tam ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
4.6.11 18:00

Jen by mě zajímalo, kdo ti řekl, že je máš strašné. To musel být pěkný debil. Nos sukni, dukud jsi mladá a neřeš nesmyslné věci a lidi, kteří kritizují. Věz, že ti jsou sami zakomplexovaní a rádi shazují druhé. Takže šup do sukně. A pořádně se v ní nes. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.6.11 18:05

Mě to přijde úplně v pohodě, kdybych tě viděla na ulici, vůbec by mě nenapadlo, že bys neměla mít sukni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
4.6.11 18:05

U 1 fotky je vidět jméno :andel: A jinak proč ne? Nejsou ty nohy tak špatný, ne každá je má štíhlé a dlouhé až na zem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková