Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Zcela upřímně - proč bys nemohla, co je na tvých nohách špatného?
Mě přijdou naprosto normální ![]()
ja nevim pripadam mi ze mam desne tlusty lejtka
jsem po porodu 8mesicu a porad mam par kg navic a vubec nevim co si muzu dovolit a co ne ![]()
urcite, v tomhle vedru a veku uz nohy neresim..nikdo neni dokonaly ![]()
taky mi prijdou v pohode, ja mam zase krecaky po druhym mimu, a neresim to..
je holky tak díky, dnes jdu po dlouhy dobe s kamaradkou na vinecko tak bych chtela konecne taky trochu vypadat, nez porad jen s kocarkem a prebalovaci taskou
tak ze nemyslite ze mi tam budou cumet na moje lejtka? myslite ze jsme si to jen vsugerovala? porad taham pod vse elastaky abych je trochu schovala a mohla si presto vzit sukni ale dnes vtom vedru se mi je nechce brat ![]()
Já mám lýtka ještě horší, rodinný klenot bez šance je shodit nebo cokoli a sukni nosím. Zvlášť, když je vedro, by mě mohl celý svět políbit v řiť
Ať si čumí na svoje lýtka, jestli mají hezčí a moje se jim nelíbí
![]()
Já bych řekla, že nikdo na lejtka koukat nebude (možná někdo jo, ale spíš, že se mu budou líbit), ale pokud chceš mít jistotu, tak si vem větší výstřih a všichni ti budou koukat tam ![]()
Jen by mě zajímalo, kdo ti řekl, že je máš strašné. To musel být pěkný debil. Nos sukni, dukud jsi mladá a neřeš nesmyslné věci a lidi, kteří kritizují. Věz, že ti jsou sami zakomplexovaní a rádi shazují druhé. Takže šup do sukně. A pořádně se v ní nes. ![]()
Mě to přijde úplně v pohodě, kdybych tě viděla na ulici, vůbec by mě nenapadlo, že bys neměla mít sukni ![]()
U 1 fotky je vidět jméno
A jinak proč ne? Nejsou ty nohy tak špatný, ne každá je má štíhlé a dlouhé až na zem
![]()
ahoj holky, myslite ze si muzu vzit sukni s mojima lejtkama a celkove nohama
diky za nazor a proc anonymne? nechci aby moji znamy vedeli, snad chapete