Teplotní rozdíl v baráku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2183
25.5.11 23:47

teplotní rozdíl v baráku

Ahojky mám na vás otázku ohledně teplot v baráku. do spodního patra nejde skoro sluníčko a nahoře zase není zatím odizolovaná střecha takže tam je vedro a přez den je rozíl cca 5st . ondrovi je 10m a snažíme se ted co nejvíce být nahatý a trénovat lezení a sed takže jsme hodně v jeho pokojíku nahoře v teple cca 26st ale v kuchyni a obýváku kde je taky přez den je jen 21 max. bylo by lpeší aby ty teploty tolik nestřídal ? moc děkuji za vaše názory. Marie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9044
26.5.11 07:44

Ahoj,my jsme to tak meli prvniho pul roku kdyz jsme bydleli u tchanovcu.Nahore desny vedro a dole zima.Pokud jsme sli dolu,tak jsem maleho trochu prioblikla,treba slabsi mikcou na triko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
26.5.11 09:12

My máme to samé. Dole starý dům opuka, chladno i v létě, nahoře cihla, dostavba, vedro už teď. Mimi teprve čekám za měsíc, ale budu holt muset navlékat a svlékat, když budeme se pohybovat. Sama to tak taky dělám. Mikinu mám dole a holt nahoře, když jsem delší dobu, tak si ji sundavám. Dobrý je hodně dole větrat a pouštět teplo, třeba po obědě, už jde teplý vzduch. Bohužel jdou také mouchy:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková