Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Potřebovala bych poradit s výběrem sportáku pro našeho syna,nyní máme sportovní verzi od roan marita ale nejsem s ní vůbec spokojená,je malá, úzká a navíc mi přijde že podvozek není na takovou zátěž vůbec dělaný a začíná pěkně vrzat.Ted přes léto bude jezdit malej v golfkách,na podzim mu bude rok a půl a myslím že do roanu už se určitě nevejde a golfky do sněhu si nedokážu představit.
Chtěla bych něco prostorného, s koly do terénu,spíš čtyřkolku,asi bych ráda aby se dal vozit po i proti směru a cena tak maximálně 6 tisíc.Poradtě prosím
tak doporucuju z druhy ruky mutsy urban rider…do terenu je to asi to nej co u nas muzes sehnat
ja kupovala za 5tis po jednom diteti a ten kocar je paradni tank…projede vsechno a jedno dite na tom neni znat…my mu davame paradne zabrat (lesy, skaly, oranice) a stale drzi ![]()
Ahoj,já mám Syrix S4 od Patronu a jsem s ním spokojená,má velká nafukovací kola,lehký a prostorný…jen nejde po i proti směru…Ale v terénu super a nový stojí necelých 6tisíc…A kolečka má stabilní,neotáčecí…
neostava mi ine len suhlasit s mikit , tiez mam mutsy urban rider , je to tank
prejde vsetko a dieta je v pohode
o x landeru sem taky uvažovala,líbí se mi ty přední otočný kolečka jenže mě trošku vadí že nejde nasadit po i proti směru jízdy,mutsy se mi líbí ale musím uznat že ten x lander asi víc
já měla na mysli tenhle http://www.malvik.cz/…nder-X3-2011 se všema velkýma kolama, ne s těma malýma vepředu.
bydlíme na vesnici a vyloženě do lesa s ním asi jezdit nebudeme,takže nepotřebuju zas něco vyloženě do terénu ale ani nic do města a hlavně potřebuju aby byl prostorný,protože syn už je ted dost velký
Ahoj, scháním sporťáček, který by šel po i proti směru jítzdy a šel položit úplně do lehu. V současné době máme Teutoníi Mistral S, ale myslím, že na zimu už se tam prcek s fusakem moc nevejde (bude nám cca 1 a 1/2 roku). POradíte někdo nějaký větší?
Myslela jsem na Quinny Freestyle (s otočnou sedačkou) nebo Hoco Tornado S
gesslein future,teda aspon ten chci já,přijde mi hodně prostorný