Sporťák do terénu do 6000 Kč

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.8.24 13:19

Sporťák do terénu do 6000Kč

Hezký den holky :). Kombinace už je dceři malá, do města máme levný kinderkraft grande plus. Ale nezvládne ani lehčí terén, jsou to velký golfky. Jaký sportovní kočárek by jste mi doporučily do lehčího terénu abych se vešla do 6000Kč? Nemusí být za takovou cenu nový, klidně si koupím kočárek z druhý ruky :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.8.24 13:24

A v kombinaci jsi měla co? Já v kočárku z kombinace uspávala první dceru do 2,5let a do terénu měla vozejk…s větším dítětem se ti lehký sporťák bude převracet…na druhou dceru mám sportak z kombinace,
valco baby snap 4 a vozejk Chariot cx1.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.8.24 13:35
@Anonymní píše: Více

Mám adamex pajero z druhý ruky 🙂, jen dcera má 21m a 95cm, takže jí nahoře dře o hlavu stříška a dole je opěrka na nožičky zvednutá, takže když by spala tak si nejen že nenatáhne nohy, ale nijak je přes sebe ani nedá, protože jí je ta kombinace tip ťop i na šířku a na boku spát odmítá. No dokud je ten kočár v pořádku chci ho radši darovat někomu kdo by ho potřeboval a koupit velký sporťák.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.8.24 13:38

Velký sporťák nebude do 6tis, to je tak možná Thule…jinak ty lehké sporťáky jsou všechny krátké…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.8.24 13:46

Thule jsem zkoušela na prodejně a vůbec se mi nezdál, ale třeba hauck runner už jí padl dobře. Nebo petite&mars street+ air se taky tvářil líp :). Jen vůbec nevím co vybrat.

• Citovat
  • Upravit
733
12.8.24 18:22

Bazarový EW Sky určitě do 6000 koupíš. I levněji. Jízdní vlastnosti dobré, komfort ucházející.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí